Prenses_20 Karın aşağı düştükten sonra ne zaman doğum başlıyor. Yaşayanlar veya bilen arkadaşlar bilgi verir mi?
Havvamurat Prenses_20 canm ben henüz dogurmadim ama doktorum illa karnın düşmesi gerekmez bir sancı ile de düşer yani doğum anında da dusebiliyor dedi
Haticemustafa Prenses_20 yavas yvas dustugu surece asagisi acilmaha genislemeye basliyor ama hemen dogum olmuyor asagi dusup 3 4 hafta dogum yapamayanlar var cnm Bizde 38 haftaligiz ama oglusumda tik yok asagida dusmedj ne zaman gelcek bilemiyoruz 🙈😊
Neroizm Prenses_20 kisiden kisiye degisen bir durum bu. Bazen karin hic asagiya dusmeden de dogum baslayabilir. Karin asagiya dusmeye basladiktan sonra da ne kadar surede doguracaginiz yapiniza bagli bir seydir. Bazisininki 32 de duser bazisininki 36 da yani. Genel gecer bir kurali yok bunun.
Nurylcndag Prenses_20 benimki hep aşağıda ben ne yapayım o zaman 😊 30 hafta oldum en başından beri aşağıda taşıyorum kızımı hiç yukarı çıkmıyo
Prenses_20 Haticemustafa son zamanlara girince daha bi farklı oluyor insan bekliyor birşeyler olsun diye 🤭🤭 Rabbim yardımcımız olsun canım. İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız.