Ilkbebe-34 23+6 haftalık hamileyim kızlar grib oldum ne yapmam gerekiyor hemen geçmesi için birde bebeğe etkisi oluyor mu??
Hilhir28 Ilkbebe-34 bende yeni atlattım günde 1 fincan ihlamur içebilirsiniz, limonlu ılık su ballı ılık su mutlaka iyi geliyor. Yüzünüze buhar tutun demlikte olabilir bol bol dinlenmeye çalışın
Mervebozo Ilkbebe-34 bende kötü bi şekilde gribe yakalanmıştım artık geçmeyince doktora gittim antibiyotik kullandım. Sende ballı süt iç Vicks sür boğazına ama geçmezse doktora git
MMelissaaa- Ilkbebe-34 bende 17+3 haftadayım. İki gündür feci boğaz ağrısı ve grip çekşyorum doktoruma danıştım. Parol kullanabirsin dedi bide nane limon zencefil ıhlamur. Bi tek bunları içebileceğim söyledi. Parol dahi içmeyecektim ama gece o kadae çok kötü oldum ki artık içmek durumunda kaldım. Antibiyotik derecesine düşmeden iyidir parol kullanmak
Bernnnaaaa Ilkbebe-34 ben sıcak suyun içine zencefil bal limon ve çubuk tarçın atıp onu içiyorum biraz daha iyiyi şuan
MaviDeranHazal Eğer doktorun izin veriyorsa (bazılarına önerilmediği için söyledim) zencefil limon tavsiye ederim. Ben 8 haftalıkken korona oldum sıfır ilaç ölücem sandım zencefil limonla atlattım diyebilirim. Allah şifa versin 🙏
Mommm03 Ilkbebe-34 grip deyip geçmeyin bende grip oldum sandım ama korona olmusum😶😶 bolbol meyve. Ye dinlen yat