Beyazeller Ben artık çok rahat şeyler giymek istiyorum .Viskoz kumaş tercih ediyorum ama çok eksik dolabım.Hamiş pijama takımı alışverişi yapmam lazım 🎈
Prenses34_annesi Beyazeller valla eline ne geçerse onu giyiyorum bol bol geniş geniş bende kendime alışveris yapacağım hadi evde bir şekilde idare ediliyor ama dışarıda kesinlikle idare edilmiyor 🥰
nilsmomy Beyazeller gecelik giyiyorum ya da elbise tshirtlerim var onlari giyiyorum çünkü pijama takımlarım göbekten olmuyor😂
1Gunes Beyazeller ben tayt giyiyorum incecik desenli olanlardan rahat oluyor üzerine de eşimin bol düz bodylerinden giyiyorum.
[silindi] Beyazeller en bol en rahat ne bulabilirsem onu giyiyorum malum gün geçtikçe normal kıyafetler oluyor 😀😀
Beyazeller Prenses34_annesi evet benim evdekilerde sıkıyor iyi ki 2 tane önceden hamile eşofman altı almıstım onlar çok rahat 🤓
nilsmomy Beyazeller 35 haftalığız ama ben neredeyse 27-28 e kadar pijama takımlarımı giyebildim sonra lastikleri sıktığı için geceliğe geçtim 🌸
enesayazmoom Beyazeller eşim in Polar larini giyiyorum 😅🤣 ekstra birsey almadım bol pijama larim var onları giyiyorum evin içinde yim relax takılıyorum
KayraVeAnnesi_06 Beyazeller Ayrı birşey almadım herşey pahalı alsam daha sonra giyemem . Bol eşyalarımı yada eşimin kıyafetlerinden giyiyorum zaten kiloda almadım aksine zayıfladım gayet güzel oluyor
Edau9 Beyazeller eşimin dolabını talan ediyorum tişörtlerini giyiyorum mis gibi😁😁😁😁😁Zaten elbise gibi oluyor