ayseeray1 Merhaba 10 haftalık gebeyim,göbeğimin alt kısmında çok nadir kalp atışı gibi bi sey hissediyorum, karnıma bakınca harekette görüyorum acaba bebeğin kalp atışı mi,yaşayan var mi
catandgirlmom ayseeray1 10 haftalıkta hissetmek mümkün değil diye biliyorum 23-34. Haftalarda hissetmeye başlanıyor, gaz olabilir gaz sancısını bebek olarak hissedenler olabiliyor
sr00112 ayseeray1 9. Haftaya giriyoruz bazen bende de böyle seğirme derler ya öyle oluyor sanırım kan pompalıyor yada onun gibi bişey yoksa hissetmek için çok küçük tabi miniklerimiz
1erkekkannesiiii ayseeray1 17. Haftadan sonra hissetmeye başlarsın canım 10. Haftada hissetmen biraz zor doktorlar bile ihtimal vermez
ayseeray1 Gaz olduğunu düşünmüyorum, evet bende araştırdım daha erken diye biliyorum , belki benim gibi yaşayan var mi diye düşündüm:) catandgirlmom
Hilhir28 ayseeray1 bende ilk gebeligimde 12. Haftada hissetmeye başlamıştım ve zamanla çoğalmisti bazı insanlar erken hissedebiliyor çoğu kişiler geç hissediyor
catandgirlmom ayseeray1 valla ben 12 hafta oldu en ufak bir hissiyat olmadı 😅 umudumda yok burada öğrendim ki çok geç hissediliyor diye
nez10 En hassas damarlar karın bölgesinde ve suan aşırı kan dolaşımı var seğirme o bebeği hissedebilmen imkansız
Hilal3425 10 haftada imkansız 😊 bağırsak hareketlerini hissediyorsunuzdur bağırsaklarda hareketlilik artıyor çünkü gebelikte