Karadasesra mine3444 doğuma kadar sürmüyo ilk 3 ay kadar sürüyo en fazla gayet normal hassasiyetin bitmesi
anneolmakzoramagulusuyeter mine3444 yaa canım 🤣 aklıma bi anım geldi🤣 senin haftalarındayken o kadar pimpirikliydim ki bi kimyasal da geçirmiştim 😓bi gün sabah namazına kalktım göğüslerim sızlamıyor. Gözlerim dolu dolu eşimin yanına geldim niye göğüslerim sızlamıyor bebeğime bişey mi oldu acaba diye🤣🤣 oturdu kahkaha attı bana bxbsbxnx şimdi ben de düşününce o zamanlarımı çok gülüyorum 🤣 evet takmamak gerçekten elde değil ama kendini de bebeğini de strese sokma gülüm doktorunla iletişim halinde ol ve burdaki forumları çok okuma tavsiyem🥰 ben okuyunca çok etkileniyordum 🤦🏻♀️
anneolmakzoramagulusuyeter mine3444 bu arada gayet normal bitmiş olması bi and bulantın başlicak bi anda biticek ne olduğunu bile anlamicaksın bi yemekten soğicaksın sonra onu bile yemek isticeksin falan hamilelik akla mantığa sığmayan şeylerle dolu 🤣😊😍🥰😘
Birkullanici- İlk 3 ay göğüsler aşırı şişiyor, aşırı hassasiyet oluyor ve hatta sert oluyor. Sonra yumuşuyor biraz daha ve hassasiyet bitiyor. Göğüs uçları koyulaşıyor. Korkulacak bir durum yok.
Yagmurrr98 mine3444 Ne alakasi var anlamadım böyle düşünerek gebeliğin sana zehir olur daha başındasin üstelik kendini olumluya yor bende bir iki defa böyle stres yaptım sonra herşey takdiri ilahi bebeklerimiz Allah’a emanet diyerek korkumu yendim iyi şeyler düşün ki iyi olsunn gebelik belirtileri bir gelir bir gidermiş üstelik 🥹😇