Svalpydn35 Hanımlar kışa yani Aralık Ocak gibi doğum yapacaklar hastane çantanıza bebek için nasıl kıyafet koydunuz? Örneğin ilk doğduğunda nasıl bı kıyafet vereceksiniz ebeye.kalinlik incelik açısından soruyorum kaç kat olacak mesela.kış bebeği olacağı için arafta kaldım resmen 🙈
Aleynaerayy22 Svalpydn35 Normal kalınlıkta hastane çıkışı vericem canım bi kalın battaniye bide ince battaniye yeterli olur diye düşünüyorum
Alimm-5 Svalpydn35 ben normal 5 li hastane çıkışı koydum canım Bi Nohut battaniye koydum hemşireye vermek için çıkarken üzerine sarmak için kalın battaniye koydum bide takımın içine giydirmek için ikili içlikler satılıyor onu koydum
KayraVeAnnesi_06 Svalpydn35 Hastaneler sıcak oluyor , uzun kollu zıbın hastane çıkışı ve penye battaniye veririm Çıkarkende astronot peluş tulum aldım onu kullanırım Battaniye olarak da bir tane puffy , penye birde müslin götürecem
Fatmaztrk Svalpydn35 hastane çok sıcak oluyor genelde ben önce içine yenidoğan göbek bağı için olan takımdan vercem üstüne beşli takım hastane çıkışında da ya battaniyeye sararim yada tulum giydirip kafasında kalın bir şapka tamamdır
Svalpydn35 Aleynaerayy22 yani bı takım uzun kol kıyafet altına kısa kol zibin, çorap,eldiven şapka penye ve kalın battaniye diye düşünüyorum bn de ama üşür mu tek kat uzun kolluyla diye de tereddutteyim
Thaaa Svalpydn35 bende aralıkda doğum yapacagm ınslaah normal pamuklu hastane. Çıkışı vereceğim hemşireye ama ekstradan kalın kıyafet koydum çantaya
Aleynaerayy22 Svalpydn35 yok ya hastanenin ici sıcak zaten bebekleri normal kalınlıkta giydirmek yetiyor çokta aşırı kalın olmasın bende aynılarını koydum
Thaaa Thaaa ablamda aralıkda doğum yapmıştı bende ona danışmıştm kalına gerek yok demıstı normal pamuklu hastane çıkışları kullanmış hep ☺️
Busraaaa35 Beyaz iç zıbın ve beyaz ayaklı alt içine,üstüne de normal hastane çıkışı, battaniye şeklinde düşünüyorum
cansualisa Svalpydn35 Ocak 9 ile 15 arası olcak inş 2. Spinalımmm evet kuzum hemşireye 5 Li takım hepsi pamuklu extradannn 3 takım ağız mendili göğüs pedi ve kremi emzirme sütyeni gecelik ve çorap depend kesinlikle. Diş fırçası deodranttt kapatıcımmm göz altı. Bebeğime bez ıslak mendil pişik kremi Biberon emzik nohut battaniye ve penye battaniye puseti yeterli. Kahve gold bitter çikolata ketılll kayısı komposto şekersiz yapıcammm yine kapı süsünü asarım zaten az da balon atarım😅
Svalpydn35 cansualisa sağlıcakla gelsin inşallah bebiş:) bnm de yeni yılın ilk günlerinde inşallah 2.sezeryanim
Zeynepp__ Svalpydn35 normal pamuklu hastahane çıkışı bi zibin battaniye hemşire bi battaniye yeterli olur bize verirken dedi
nilsmomy Svalpydn35 normal pamuklu 5 li takım, içerisine uzun kollu çıtçıtlı body, çorap, kalın battaniye. Böyle hazırladım ben hemşireye verilecekleri. Aralıkta olacak doğum
Svalpydn35 nilsmomy uzun kol mu kısa kol mu iyi olur zıbın olarak izmirdeyim bu arada.iclik fln giydirirler mi ki?
nilsmomy Svalpydn35 İzmiri bilmiyorum her yerin kışı bir olmuyor tabi ben Erzurumdayım o yüzden uzun koydum
asilannesii Svalpydn35 hastaneler sıcak oluyor o yüzden ben zıbın çorap üstüne isimli tulum yaptırdım onu vericem. Dışınada penye battaniye. Odaya gelincede kalın battaniyeye sararız. Yanımda götürücem hastaneden cıkarken falan kundak yapmak için.