123merveemir Omerr_ bende burda bekliyeyim yöntem verirken benide etiketlerseniz sevinirim bogazım beter sıcak suya bal zerdeçal katıyorum onunda faydasını görmedim 😔
Sibelemreemre Omerr_ neredeyse 2 aydır var bende kovit de gecirdim ama öksürük geçmedi geciremedim bazen aralıksız oluyo altim a Bike kaciriyorum🥺
hayalbahcem Omerr_ günlerce öksürdüm 10 haftalığım karnıma artık ağrılar girmeye başladı doktora gittim bebek iyi dedi ama mutlaka dahiliyeye görün dedi yada göğüse. Gittim kanda enfeksiyon çıktı hemen hamilelere uygun olan antibiyotikten başlattılar smdi ökrüğüm tam geçmedi ama çok hafifledi o haline göre. Devam ederse mutlaka doktora gidip kan verin enfeksiyon bebek için tehlikeli
2022bebeki Omerr_ Tereyağlı pekmez, ayva yapragininn suyu, kozalak macunu, zencefil bal limon karışımı tabi öncelikle doktorunuzda danismanizda fayda var☺️
Omerr_ Sibelemreemre öksürürken tüm orqanlarim dişari çıkiyo neredeyse, zaten bulantim fazlaydi. Üstüne bu da daha fazla bulanti yapti. Bu kadar öksürük bebeye bir zarar verir mi çünki karnim sertleçiyo öksürünce.