minikerdeminannesi Kızlar abdest alırken ayağımı çok kaldırıyorum bebek yukarda kalır mı ,bazı anneler demiski bebek aşağı inmedigi için sezeryan oldum
Eceninanne minikerdeminannesi bende çok yukarı kaldıriyrm açılmam oldu 31 de doğurdum bu yöntem gerçekse ayakları kaldırıp yatım bebeğim erken gelmesini
EAK minikerdeminannesi bununla alakalı değil canım ama kendi sağlığın için oturarak abdest al çünkü birden tansiyonun düşebilir ya da şekerin ve düşersen hamileliğin riske girer. Duşa bi tabure ya da sandalye koyarsan daha iyi olur abdest almada
Uhuvvet minikerdeminannesi belli bir haftadan sonra karın büyüdüğü için zorlanılıyor olabilir elbet. Bizimki daha küçük ben yaşamadım ama tahmin edebiliyorum. Açılma olayını duymadım ama tansiyon, şeker bakımından sizi zorlayabilir. Daha düz ayak olan yerde duşakabin mesela tabure ile almanız daha iyi olmaz mı?
minikerdeminannesi Eceninanne öyle mi çok kaldirirsak açılma olabilir yani bunu düşünmemistim doğrusu
Eceninanne minikerdeminannesi canım bende anlamadım ki hangisi gerçek kimi diyor bebek yukari çıkar benim doktor acilman oldu dedi abdestten de değildir ya