Selam güzel anneler ve anne adayları 💐 Hala nasıl oldu nerden nasıl başlasam bilemiyorum . 40+ 2 haftada gelen mucizem . Kızlar tam 40. Haftada bizim doktor randevumuz vardı ve bebek hala gelmedi rahim açıklığım 1cm idi sonrasında çatı muaynesi yaptı eve gönderdi 41. haftaya kadar bekle dedi ama iki gün sonra 40+2 yani dün benim sancılarım tutmaya başladı doktora geldiğimde 1,5 santim dedi geri gönderdi 😓sonra eve gittiğimde dayanamayacak kadar fazla ağrılar artmaya başladı tekrar geri geldim doktora o zaman da dört olmuştu açılmam 🥲sonrasında epidural aldım daha fazla dayanamıyordum ondan sonra her şey sanki bitmiş gibiydi sadece 10cm açılana kadar beklemek gerekti 🥳 ardından güzel bir ıkınmak kalmıştı onu da yaptım 9 dakika sonra Bebeğim kucağıma verilmişti 🥹❤️💕kucağınıza alınca tüm acıları unutuyorsunuz gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağına boş bırakmasın 🥰💐 Hiç korkmayın kızlar hep güzel düşünün inşallah güzel olsun 🥰💐 şu anda kucağımda bir melekle bunları yazıyorum gerçekten bu duygunun tarifi yok hepinize çok daha kolay doğum diliyorum