MinnieMouse Yaa Allah rızası için 2. Doktor rızası alınca buradan beni de etiketleyerek vs yazar mısınız? Ben de 40+4 e girdim gerçi, o zamana kadar bir şekilde doğurmuş olurum herhalde ama yine de bir umut dedim, belki yarın falan gidecekseniz… Benim de eşimde de bir siğil bir ben dedikleri bir şeyler vardı. Ben bunu çok zaman önce doktorların yanında söyledim. Bende de var mıdır diye. Devletteki artık sezaryen sebebi değil dedi, özeldeki ilerleyen haftalarda bakarız deyip bakmadı. Dün devletteki başka doktora söyleyince beni azarladı ve epey korkuttu. Yarın hem devlette başka doktora sorucam, hem özeldekine muayene olucam, hem de devlette cildiyeye muayene olucam bakarsa. Ancak bu saatten sonra hpv testi olamam, olsam da sonuç yetişmez çünkü doğuma. Devlet cumartesiye kadar doğum olmazsa cumartesi sabah gel yarışını yapıcaz dedi. E onlar siğilse özelde sezaryen yapayım desem özeldeki doktorum onda doğum yapmayacağını biliyor, son dakika kabul edecek mi bilmiyorum. Ve daha bir sürü soru…. Bugün benim için kabus gibi oldu anlayacağınız.