birprensbirprensesannesi- 28 haftalığım son 3gündür bebek hareketlerini çok net hissedemiyorum öncesinde çok hareketliydi çok endişeleniyorum acile gitsem kalp atışını duyabilir miyim yda bu haftalarda normal mi
Busee8 birprensbirprensesannesi- canım bu haftalarda oluyor azalma bende de olmuştu su iç bolca demişti doktorum kafana takma sonra öyle bir tekmeleyecek ki canın bile acıyacak 🥹❣️
Nghnelms birprensbirprensesannesi- o haftalarda iş yerinde kafayı yiyodum ağlayarak doktora gitmisligim bile var. Tatlı yer mescitte uzanirdm iş yerinde. Doktorum dedi bu haftalarda bebeğim az hareket etti korkuyorum deme dedi. Daha bebek hareketini sayaxagin haftalar değil. Günde az da olsa hissediyorsan kafidir demişti.
Mom-babyyy birprensbirprensesannesi- bende 28 haftayim iki gündür çok az hissediyordum baya insan kötü oluyot korkuyor ama dünden beridir güzelce dinlenince bide kafanı rahat bırakınca daha net hissediyorsun bazen psikolojikte olabiliyor içini ferah tut
birprensbirprensesannesi- Hiç tekme atmıyor değil özellikle başı vajinamda hissediyorum tekmeler hareketleri nadir oluyor uykudan uyanıp tekme atsın diye bekliyorum çok stres oldum
mzyynkbra Canım 27+3 haftalığız bizde geçen hafta bunu bende takmıştım herkesten uzaklaşıp yatağa uzanıp bebeğin hareket etmesini falan bekliyordum o hafta çok durgundu bu haftada hareketli mesela olabiliyor bazen üzme kendini
Evinamin031120 Ben28.haftayı yeni bitirdim biz de öyleydik düzeldi sanırım dedikleri gibi 30.haftaya kadar düzene girmiyor.
birprensbirprensesannesi- Ya öyle mi inşallah ciddi bişey yoktur korkmaya başladım özellikle hareketlerini duymak istiyorum yürürken ayaktayken çok hissedemiyorum aşağıda olduğu için ama yatarkende denk gelemedik bir hafta önce uyutmuyordu çok hareketliydi
Busee8 birprensbirprensesannesi- tamam canım korkma endişe etme kendini strese sokma en önemlisi bu süt iç çikolata ye bol su iç sola yat falan fakat haftalarında normal olan bir şey korkma. Bende senin gibiydim kafama çok takıp üzülüyordum eşimi arıyordum hareket etmiyor diye doktoruma söyleyince normal oldugunu yerinin daraldıgını ve bol su içmemi söyledi. Annelik çok kutsal bir şey ya dimi karnındayken bile endişe ediyorsun onun için 🥹
birprensbirprensesannesi- Busee8 Teşekkür ederim içimi ferahlattınız şimdi başladı kıpırdanmalar sürekli aklım onda evham yapıyorum stres oluyorum olmayacak bişeyi bile hadi bişey olursa diye kendi kendime kuruyorum çok yoruyor bu durum beni. Hareketleri azalınca bol su içiyorum yoksa bazen unutuyorum
birprensbirprensesannesi- Nghnelms anladım çok şükür biraz olsun rahatladım şimdi yoksa duramıyordum ona taktım bu defa tek hareketli olsun sağlıklı olsunlar inşallah tedirgin olmayalım
birprensbirprensesannesi- Evet evet gece çok huzursuz oldum uykum kaçtı ama sabah tekmeyle uyandım çok şükür ufak kıpırdanmalar oluyordu ama dışarıdan hissedememiştim