myangelson celileturk sabah ilk idrar olsa iyi olur ya da 4-5 saat bekletip birşey yiyip içmeden versen de oluyor çok denemiştim öyle 😄
Bioo celileturk olursun canım gecikme oluyor belki geç döllenme olur. Bende 14. Gün öğrendim gebeligimi ama hiçbir belirti olmadan.
Yenianne66 Adetten bir gün önce erken gebelik testi yaptım negatif adetimin gecikmesinin ikinci günü bugün olmazsam yatın kaset test yapsam çıkar mı
Ayezhanim celileturk yap bence canım öyle dusunme bende çok endişe ettim ama negatif çıktı şimdi diyorum hayırlısı böyleymiş
Yenianne66 celileturk bilmiyorum ki çokta umutlandırmak istemiyorum kendimi bugüne kadar kabızdım bugün ishale döndü afedersiniz 🙌
Suna2006 celileturk çatlatma iğnesi ile geç döllenme olmaz diye biliyorum çünkü yumurta çatladığı günü hesaplayarak doktor ilişki saati söyler
Melikesrp celileturk Perşembe günü kan testi verdim 3.27 çıktı doktoruma yazdım gebelik pozitif görünüyor ama değerin düşük pazartesi tekrarla dedi. Yarın tekrar gidip kan testi vereceğim canım
myangelson celileturk iğne yapıldığı zaman genelde hamilelik yoksa en geç 15. Gün adet olunuyor demişti doktorum kist vs yoksa. 14. Günü test yap en doğru sonucu alırsın demişti benim de normal adet tarihime normalde 4-5 gün vardı iğnenin 14. Günü ama hamileliği öğrendim