Elvinhasret Merhaba hanımlar normal doğum hikayemde geldim 🤗 dün gece saat 1 de suyum geldi ama öyle böyle degil baya suyu varmıs gel gel bitmedi 😆 2 gibi hastaneye giriş yaptık sonra kendi sancim basladi ve baya baya hızlı ilerledi suni falan almadım ama çok fena sancı Rabbım yardım etsin tüm hamilelere. Sonra 5 gibi artık ıkınma isteğim geldi zaten açıklığım falan güzel ilerliyordu 6 cm le gitmiştim kac oldu bilmiyorum sonra Bi koşu doğum haneye gittik 5 gibi 5 15 geçe bebeğim doğdu Bi kaç dikişim var ama çok şükür kurtuldum sağlıkla darısı size inşallah 😇🙏
Esmay Elvinhasret gozunuz aydin gecmis olsun .Kacinci haftanizda dogum oldu onceden belirtileriniz oldumu sancı vs
Efy11 Elvinhasret ay çok sevindim darısı başımıza bende pazartesi suni alacağım muhtemelen belki bizimkide kendi öncesinde gelmek ister 😍♥️
mertveannesi2211 Elvinhasret gözünüz aydın geçmiş olsun sağlıcakla büyütün inşallah miniğinizi🥰 doğum belirtileriniz neydi acaba ve ne zamandır başlamıştı 39 haftaya girdik bizde bir haftadır günde bir iki adet ağrısı gibi ağrı oluyordu bizde ama dünden beri adet ağrısından da fazla hissetmeye başladım bel ve karın bölgesinde sizde de bu şekilde ağrılar var mıydı
robimod 48 saat sonunda doğurabilmiş biri olarak, üç beş saat çekilen doğum sancısını onca saat yaşamış ve normal doğurmuş biri olarak tebrik ediyorum ya ben de hemen böyle birkaç saatte doğuraydım ya neydi o çile hatırlamak bile istemiyorum
robimod Elvinhasret gerçekten çok kötüydü rabbim kimseye o acıyı o kadar uzun yaşatmasın doğumdan sonra açlıktan ve susuzluktan bayıldım zaten
Elvinhasret Evet Bi kaç gündür hafif sancilar vardı yataktan Bi anda kramp girmesi falan bile oluyodu inşallah biran önce kavusursunuz sizde 😊