Ozlemkurttt İyi akşamlar Can'lar bişey sorcam 17 haftalık hamileyim ne Zaman hissetmeye başlarım yada Nasıl hissediliyor acaba ben mi fark etmiyorum tecrübeli annelere yardım edebilir mi 🙈🙏🏻👶🏻
Aysealty Ozlemkurttt 18+4te cok az hissettim gibi oldu ama net hareketler 20.haftadan sonra hissediliyor bide zayıfsanız dahada netlesiyor ben kafası bacakları nerde anlayabilmeye basladm 20den sonra pat pat vuruyor☺
Aynurgul Ben 18. Haftamda hissetmeye başlamıştım ama hissedersen de telaşlanma 21. Haftaya kadar hissedemeyenler de var hani ☺
Busucan Ozlemkurttt Aminnn aminnn hepimizin inşallahhh saglıkla kucagımıza alalım minik mucizelerimizi 😍👼🏼
scl Kızlar15 haftalıkken karnınız büymüşmüydü? 15 haftalığım hatta 15+4 haftalığım hiç bi belirtim yok bebişin kalbi durdu mu acaba diye telaş yapıyorum 🙄
Ozlemkurttt scl yani benim war ama bünye ile alakalı bugün hastane de bi bayan ile tanıştım 7 aylık hamileymiş ama onun da karnı yok gibiydı korkulacak bişey deil ama tabi tedbir amaçlı bi git istersen
ceylan119 scl benm çıktı canm. Aynı korkular bende de var halâ hastaneye gitmedim. Arada gobegimin tam altında sızlama oluyor canımı yakıyor ama korkuyorum da bişey olacak diye inşallah sağlıklıdır minik yavrucaklar🙄
Aysemiray Ozlemkurttt ah ah bende öyleydim simdi masalah prensesim karnimdan belli hareketlerii sende öyle olucaksin
scl ceylan119 bende sızlanma yok 🙄 bazen sağ tarafım ağrıyo çok nadir dün ağrıdı bugün hiç ağrım yok. Sadece akıntım var onun haricinde herşey hamile değilmişim gibi