Sema_sylgn limoncicegimFO bi bilgim yok cnm ama onunda videolarını izledim youtube dan oda çokk güzel aralarında fazla fark yokk
Sema_sylgn limoncicegimFO evet bndeki bu model ama gri silver rengi biraz tekerlekleri büyük onun dısında cokk güzel bi araba henüz kullanmadım doğumum kışa denk geliyo burda kar cok olduğu icin muhtemelen mart nisan gibi anca kullanırım
limoncicegimFO Sema_sylgn iskeleti hafif değil mi nette hafif diyor ama. Bence güzel bir model galiba ben de bunu alacağım güle güle kullanin İnşaAllah
Ayldz Udu bebek arabası çok iyi geldi. Kurulumu da kolaydı. Garanti belgesi ve kurulum kitapçığı ile geldi. Taşıması da bence kolay. Buradan da izleyebilirsiniz görüntüsünü 🤗🤗
Udu Ayldz 3 4 gun once aldık gene prego aldik Quattro vip olani aldik , biraz sikintilarimiz cikti dün insallah oglumu bindirmek nasip olur 😔🙏
User00 Mortokakar ben de one4ever düşünüyorum da nasıl sizce? Kullanımı manevra kabiliyeti, boyutu, ağırlığı, açılıp kapanması açısından değerlendirecek olursanız önerir misiniz? Detayli yorum bulamadım hiçbir yerde
Mortokakar User00 Biz mağazada inceledik internetten almak istemedik sırf bu yüzden. Travel sistemlerin hepsinden daha hafif. Kolay kapanıyor ve açılıyor ama tecrübemiz olmadığından biz hala alışamadık ama mağazadaki görevli tek hamlede açıp kapatıyordu. Puseti çok kullanışlı görünüyor.(puset dahil değil ayrıca aldık) Henüz bebek gelmediğinden kullanmadık ama sürüşü hafifliği duruşu bizi yormayacak gibi görünüyor ve 5 yaşa kadar kullanılabiliyor olması bizi cezbeden başka bi özellikti. Ama bebekle kullanmadığımızdan dolayı henüz alın veya almayın diyemem. Biz beğenip aldık ama aktif kullandıktan sonra da aynı şeyi düşünür müyüz bilemem. İnşallah memnun kalırız.
User00 Mortokakar teşekkür ederim. Hem kabin boy olup Hem çift yönlü kullanilabilmesi beni çok cezbediyor. Kabin boylar güzel hafif ama baktığım diğer modellerin çift yönlü kullanımı yoktu. Aradığımı bir tek bunda buldum. Insaallah siz de memnun kalırsınız 🍀