1Mom-baby Bu konuda gerçekten deneyimliyim çünkü hiç sekiz aydır neredeyse bu problemi çekiyorum ve benim sürekli yeşil ve dönem dönem kaşıntı yapacak bu sen de sürekli çamaşır değiştirmek durumunda kalacaksın iççamaşırını yüksek derecede sirkeyle yıkayıp yumuşatıcı kullanma ben Sitre sularla bile yıkadım ama maalesef ki bazılarında çok inatçı oluyor ve geçmiyor travacort travazol gyno lomeksın fitil lactawin fitil zalain krem fitil vagi flora fitil hatta süpriz antıbıyotık ve funit bile kullanmak durumunda kaldım çünkü doktorum dediki şu an kullanman kullanmamandan daha iyi bby bir zararı olmaması erken doğumu tetiklemesi için çünkü enfeksiyon yükselirse erken doğumu tetikler o yüzden kesinlikle bir hekimin daha bilgisine seni korkutmak istemiyorum yanlış anlama bunu sana bir zararı yok ama enfeksiyon kanına bulaşmıycağı anlamına gelmiyor bu yeşil akıntı denilen şey mantar aslında ilerlemiş mantar demek Buda herhangi bir cinsel yolla ya da tuvaletlerden geçen bir mantar türü değil senin hamilelikten dolayı genellikle böyle oluyor Bağışıklığı düşmesinden kaynaklı içinde mantarın enfeksiyonun mutasyona uğrayıp vücuda yerleşmesi demek maalesef ki çok zor bir şekilde kurtulabiliyor insanlar bundan umarım sana hemen başındayken ilaç verirler ve temizini sakın aksatma süreç uzarsa temizlemesi okuması çok zor olur zira ben sekiz ayda yaşıyorum bu durumda