Fatovebebegi Yaprak_erdu kızım ıkızler Oglum basal Sımdı oglum akrep burcu olucak ınsalalh carsamba dogum,ınsalalh Ikızler burcu zor,burc 😀
havvaana Yaprak_erdu ben koçum nasipse kızım balık olacak 28şubat. Babası da başak bakalım nasıl bir kombinasyon olacaz 😂
catandgirlmom Fatovebebegi ikizler nasıl anlatır mısınız 😂 bizde de her şey yolunda gittiği taktirde ikizler bir bebiş bekliyoruz
Lorin211 Dayanabilirsem yay dayanamazsam akrep olucak kızım ben ve oğlum koç babada aslan nasıl olcaz merak ediyorum🤷🏻♀️
Evinamin031120 Ben hayatım boyunca kova burçlarını asla sevemedim ve anlaşamadım ve çocuğum %90 kova olacak 😏😂
didemkaya Evinamin031120 😂😂😂😂😂 hahahahah 😂😂😂 bi yerden tanıdık geldi 😂😂 bende asla ikizler burcuyla anlaşamam ikizler olursa içimde tutarım yinede doğurmam diyodum oğlum 22 mayısta dogdu 21 mayıs olsaydı boga olucaktı bazen büyük konuşmamamk gerekiyor sanırım şimdi tam bir ikizler annesiyim
guzelanne01_ Evinamin031120 ben ikizler burcuyum kızım kova Bende hoşlanmazdım kova burcundan AŞIRI KOVA BURCU KIZIM aşırı iki kuma gibiyiz aynı🤣
Yaprak_erdu sedayilmaz-1 Tamam bitmiş canım Sağlıkla kucağına burç konusunda da Allah yardım etsin bacım
Yaprak_erdu annelinkoo canım benim de ilk kızım balık gerçekten öyle avuca sığmıyor Allah kolaylık versin
Yaprak_erdu annelinkoo ama canım şöyle bir şey benim kızım balık burcu ama hiç huysuzlanmadı Çok rahat ettim Çok doğumdan sonra çok sakin ağlamıyordu sadece gaz olduğu zamanlar huysuzlanıyordu gazını çıkarttığım zamanda rahatlanıyordu yani ya o konuda şanslıydım inşallah seninki de olur
Yaprak_erdu 35-altinkalp Seninle aynı canım ben de koçum 2 kızınla Koç oluyor �nşallah Allah’ın izniyle
2_kezannelik Yaprak_erdu ilk oğlum balık 🐟ikinci oğlum ogalak 🐐olucak Ogalak annesi varmi huyu suyu nasıl
Yaprak_erdu 2_kezannelik oğlak bilmem ama ben bir balık annesiyim dışı sizi içi beni yakar öyle bir şey yani tam bir Ne anlatsam bilemedim Ela avuca sığmıyor yani Ömrü uzun bahtı açık olsun