Biranne- SebnemRasit Küçük yastıklarla ağrıyan yeri destekleyerek oturun belki iyi gelir benimde hep arabada ağrıyor yastık gezdiriyorum yanımda
Portakalcicegi SebnemRasit 32+4 oluyoruz bizde ikizlerimlee, ahh çaresi varsa birisi desinn bende bekleyeyim, günlük iş yaparken yürürken otururken sorun yok ama iş yatmaya gelince sabaha kadar mahvediyor beni ağrıı
SebnemRasit Maliefem inşaallah hemen geçsin ya hiç bişey den anlamıyorum ne yattığımdan ne oturduğumdam
Flz-cner98 33 haftalığım bende 2 3 haftadır çekiyorum sırt ağrısı ve sırtımda batma. Kalın yelek giyip sıcak tutmaya başladığımdan beri rahatım bi dene istersen
Annecilik 36+1 aşırı sırt ağrım var sabahtan beri ne yapsam bi türli geçmiyor bunun yanı sıra mide yanması ve el ayak yanmasıda sağolsun eşlik ediyor
bsra-25 SebnemRasit 34+3 deyiz oğlumla sırt ağrısını ara sıra yaşıyorum ama kaburga ağrısı mahvediyor beni. Canım okadar yanıyor ki resmen dokunsalar acıdan ağlayacağım
_edakrsu22 SebnemRasit 33 haftalik olduk 1 haftadır geceleri öyle sırt ağrılarım var ki uykudan uyandırıyor
Mcolci SebnemRasit canım ben yatarken sıcak su torbasını sırtıma koyup yatıyorum.sıcak su baya ağrılarımı sancılarımı hafifletiyor sende bi dene istersen sana da iyi gelebilir belki🙄