İsim yorumu
Ay_dan1 demekki çok güzel herkes koymuş🙈☺️Benim ilk oğlum ömer asaf herkeste duydum sonra dedim ki maşallah ne güzel isim koymuşum herkeste var demekki 😂bir oğlum daha olacak nasipse adını erim ali koyacam Allah ım nasip etsin biri yazmış oğlumun adını ateş koysam güzel kardeşim isimler karekter kişilik belirtir koy güzel isimler ateş Allah ın sevmediği isimleden ayrıca yarın mahşer gününde bu çocuklar bizden şikayetçi olmasın tabi yine sizinki güzel anlamı kötü değil konulur mu konulur elbet ama bana göre çağırışta önemli tabi yinede önemli olan sizin ne istediğiniz sağlıcakla gelsin kuzucuk inşaALLAH🤲🏻
Teşekkür ederiz
Ay_dan1 valla kimine göre Zeynep güzel kimine göre mira güzel yanı bence kimseye fikir sorma bu konuda iki isim arasında kararsız kalsan neyse bu ismi tek düşünüyorsan kimseye fikir sorma anlamı güzelse çünkü herkes her isme bir kup buluyor sen beğenip koyduktan sonra herkesin dili alışır merak etme
Ben kızımın ismini Neris koyacağım 😊 göz bebeği ve gözde olan demek. 😊
Ay_dan1 Asel de bal demek benim kızım olsa bu ismi koyacaktik😇
@Ay_dan1 bende balım veya balçiçek düşünmüştüm ama eşim sıcak bakmadı söylediklerimi de düşünebilirsin bence ballı isimler çok güzel 🍯💜
Ay_dan1 kızlarımın adı Ledeyna ve Mihra fikir olsun 🌺
Kubrabsyg45 bende ahlas istiyorum çok eşim kabul etmiyor farklıymış halbuki çok kişi var burda isteyen 🥲 annemde abbas derler demişti onu hiç söylemiyoruö eşime duysa kesin olmaz der 🤣
Merveeeeeee97 bende korkuyorum eşimin ailesine de diyemez gibime geliyor o yüzden Ömer Ahlas olsun diyorum 🤦 ama Ahlas ismi cidden çok hoş YouTube de ebced değerini falan dinlet eşine. Ben hıc duymamıştım rüyamda gördüm Ahlas bebeğin ismi sabah uyandım böyle isim mi var olur falan derken eşime anlattım anlamına baktık. Eşim diyor madem ruyana girdi bu ismi koyalım 🎈