Aysedemirr Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ama şimdiden sürekli bişeyler yemek istiyorum normal mi sizde de oluyor mu ?
Arven-Umut Aysedemirr aman dikkat et son 3 ay da daha da acıkacaksın 🤭 havuç ye salatalık ye ara ara kesmeye çalış ben öyle yaptım 😅
1prensannesi2312 Aysedemirr olmaz olur mu hiç😂 başkaları ilk aylarında kilo verir benim ağzım hiç boş durmadığı için öyle bi derdim olmadı şu anda öyleyim gece falan kalkıp ekmek yerim yoksa uyuyamam😂
1Gunes Aysedemirr bende öyleydim dikkat et kuzum kilo almak için müsait zamanlar onlar son 3 ay ilk 3 ay salatalık havuç meyve turu şeyler tüket kefir iç .
Btlklnc Aysedemirr bende sizin gibiydim 18+1im 8 kılo aldım düşünün yanii.. suan ara ögunu kestım sabah cok güzel yiyorum aksam yiyorum öğlende bir tane muz arada yıyorum
Cubukmakarna Bende oyleydim. 26. Haftadayim hala açım. 16 kilo almışım. Dur dedi artık doktor🤣 ilk hamileliğimde de 20 kilo almıştım. Dikkat edicektim güya ama bi doyamadım🤣
Paramedik16 Cubukmakarna al bendende o kadar ilk hamileliğim ikizlere hamileyim 21+2 yim 12 kilo aldım şimdiden 🥺 çok şükür bende bebeklerde iyi ama fazla aldım
Aysedemirr @“Rahimevedat” yememeye çalışıyorum ama duramıyorum bende kilo almaktan korkuyorum😀 ama doktorum az ve sık yememi söyledi 😀