berosunannesii Sezeryan sonrası nasıl giydiriyorlar ameliyathane önlüğüyle odaya geliyoruz ve bilinc tam acık da olmuyor ben genel anestezi olucam. yatar pozisyonda cok acımaz mı giydirilirken ya kafama taktım
HilalEyce berosunannesii Spinal oldum. Alt taraf tamamen uyuşma geçince sonda çıkınca giydirdiler. Üst tarafı odaya gelince 10 dakika sonra giydirdiler.
EAK berosunannesii zaten ayıltılmış halde odaya alınırsınız biraz sersemliği atınca üstten giydirirler sonda çıkınca da altınızı giydirirler. Büyğk ihtimalle yürğyüş zamanında olur alt giydirme işlemi. Gecelik alırsanız rahat edersinix
Hatice1998 berosunannesii ameliyat önlüğü ile kalıyorsun uyuşma geçene kadar yani ben 2 saate yakın önlük ile yattım odada ama üzerini tamamen örtüyorlar ve odaya çıkınca battaniye istedim üşüdüğüm için hiçte sorun olmadı 2 saat sonra 2 hemşire gelip pijamamı giydirdiler annemde vardı çok rahattı
Cubukmakarna Kendinize gelince bi süre sonra giyiliyor bi şekilde. Gecelik giymiştim o rahat olmuştu. Üstten geçiriyorsunuz miss:)
berosunannesii Cubukmakarna o kadar cok ağrı acı cekiceğimi düsündüğüm için artık o kısım bile aklımı kurcalıyo burdaki doğum hikayeleri beni perişan etti 🤦🏻♀️ siz belden uyuşmalı oldunuz o zaman
berosunannesii EAK evet gecelik aldım ama hemen odaya cıkarır cıkmaz giydirilmiyor anladığım kadarıyla
berosunannesii Hatice1998 o önlük incedir ama tamamen de cıplak olcaz ameliyat sonrası titreme üsüme olmuyor mu
Hatice1998 berosunannesii tabi oluyor dedim ya battaniye istedim diye örtününce üşümem geçti ve oda zaten sıcaktı
HilalEyce berosunannesii hayır acı olmadı. İlk adım için kaldırmalarında oldu sadece onun dışında korkulacak bir şey olmadı
Cubukmakarna berosunannesii hayir ben genel anestezi oldum ve uyandigimda hic agrim olmadi. Hic bir asamasinda olmadi. Kendi istegim boylesi. Yine aynisini isteyecegim.
Denizpyraz berosunannesii ben spinal olmuştum. Odaya geldiğimde sadece üst kıyafetini giydirdiler. Alta bez bağladılar bisi giydirmediler. Ayağa kalkınca giydirdiler.
Ozlm0916 berosunannesii bende genel anesteziyle girdim sonda felan takilmadi odaya ciktik altimi felan bezlediler karnıma bastırdılar ondan sonra görümcem ve hemşire giydirdi üstümü