Der96 Kizlar sakatat yedim karin haslanmis bi sekilde yedikden sonra aklima geldi bakabilirmiyim diye iskembe ama corbasi degil. Dusuge sebeb felan diyor bilgisi olan varmi cikartmaya calistim biraz korktum ya
Kelebekk-0307 Der96 bir şey olmaz insallah ya ben hamileyken her şeyi yiyordm mumbar dolması kelle paça karın annem yapıyordu gidip yiyordum yani temizse güzel pistiyse bir kereden bir şey olmaz bence içiniz rahat olsun
bus_ra Der96 kötü düşünme korlutma kendini ben sürekli kokoreç yiyen biriyim ilk gebeliğimdede tükettim sürekli bi sıkıntı yaşamadım çok şükür şuanda 31+2 haftalığım
Tugbaakcy Der96 korkma bende geçenlerde şırdan yedim mumbar yddim azıcıkta gidip test verdim şükür birşey çıkmadı
Der96 EmineDefneGokce ya aslinda her zaman yemeden bakarim ama insanlik iste bu sefer yedim de baktim sonra dusuk yazisi korkuttu beni hemen cikarttim insallah bisey olmaz ya
Der96 Kelebekk-0307 ya insallah bisey olmaz annemde karini haslamis tuzladim Yedim cok severim bide sonradan aklima geldi dusuk bilmem ne diyor hemen gittim cikarttim
Der96 bus_ra saol canim ya cok korktum oyle korku sardi icimi cikarttim sonra sizlere yazdim her zaman bakarim bide yemeden ama bu sefer yedim gitti sonra aklima dustu 10 dk sonra felan
minik_koala_ve_annesi Der96 hamileyken benimde canim istedi normalde agzimi surmem 2 defa yedim sorun olmadi
Der96 minik_koala_ve_annesi iyi bari ya burasi iyiki var yorumlar icime su serpti. Ya annem yapmis oda bisey olmaz yerdik biz hep dedi sonra aklima dustu internette dusuk olabilir diyor nasil korktum
HanifeAhmet Der96 çok aşırı yemediysen bir şey olmaz ama sakatatın hiçbir şekli gebelikte önerilmiyor
gizemkarla Der96 sacmalamayın bence cıkartmak nedır kendınızı neden bu kadar zora soktunuz :) hıcbısey olmaz ben herseyı tukettım alkol kokorec vs abartmadan tüketmedıgınız surece hıcbısey olmaz canınız ısteyınce yıyın