Narinsuu Kızlar ben sabah kahvaltı yapmayı sevmiyrum. Öğleden sonra uyanıp yapıyorum .geçen ay tiroit ilacım ise yaramams düşüş olmamş sabah erken içsem uyusam sonra öğlen yemek yesem olmaz mı acaba ?
Laliinnvanilya Narinsuu canım ben uyandığım zaman ilacımı içiyorum 1 saat sonra kahvaltımı yapıyorum ilaç emiliminin ideal aralığı yemekle arasında 1 saat olması o kadar aç durma bence ilaç alıyorsun sonuçta bana doktorum öyle söylemişti
Halime90 Narinsuu bence çok alakası yok ☺️ Ben her gün kahvaltıdan 15 dk önce içiyrm . Yükselme olmuyr. Doktornzla görüşün mg yükseltir zaten tahlilde yksek çıktığında bilgi verır size
Cns_yldz13 Narinsuu Hadi ya, normal insanlarda 4-4.5 normal sayılırmış gebelikte 3ün altında olması cok daha iyi diyorlar benimde dün 3,8 cıktı daha ilerlerse bende ilac kullanacagım inşallah düşer sizinde😌
Eleven11 Narinsuu canım ben hep altı gibi içiyorum on gb kahvaltı yapıyorum benim gebeliğin başından beri 1.5 çıkıyor tsh hiç ilacım yüksektmedi doktor şükür darısı sana inşallah
Narinsuu @"Cns_yldz13 Cns_yldz13 yeterince düşük zaten ilaç verilmez sana. Benm normalde yok ama neden çıktı bilmiyrim daha 10 haftalığım düşmedi 🥺
HulyaOnur Narinsuu bende aynısını yapıyorum 😁 ma son 3 ayda birazcık yükselebilme ihtimali varmış yine de önümüzdeki ay rekrar gideceğim bakalım ne dicek
Crescent96 Narinsuu bende oğlum genelde 7-8 arasi bi uyanıyor yanına gidiyorum uyuyor yine odama giderken içiyorum kalktıgımda da kahvaltı yapıyorum uyandıgımda icip beklediğimde kan şekerim düşüyor ☺️
Yesim_H Narinsuu ilaç işe yaramamışsa doz yeterli değildir neden dozunu ayarlamadı doktorunuz. Birde tiroid ilacı öyle bşy değil ben yıllardır kullanıyorum kahvaltıdan yarım veya 1 saat önce içmen yeterli. Tiroid ilaçlarının Emilimle bir alakası yok yani kan ilaçları gibi