elifffff 38 haftaya girmek üzereyiz 2 haftadır nst de devamlı sancim çıkıyor hatta serunla sancimi durdurdular bir kere ama doktor önemli değil deyip yolladı son gidisimde su ya da nisan herhangi bir belirti yok ama sanırım sancılarım düzenli ve git gide artmaya başladı belirti olmadığı için doktora gitsem mi bilemedim
Sefanur elifffff çok arttıysa git bence canım doktora bazen nişan ve su gelmedende oluyo doğum sancısı
DayiogluSevgiGkhan elifffff sureklıyse gıt benim ablamında ılk cocugu karın agrısıyla basladı nısan su yoktu o gece dogurdu
ozgeya elifffff benim de ne nişanım geldi ne suyum geldi öyle doğum yaptım.belinden makatına doğru giren bir sancın varsa özellikle hiç bekleme,ben sancım başladıktan 3 saat sonra hastaneye gittiğimde 8cm açıklıkla doğum yaptım hemen.
Sefanur Benimde belim ağrıyo iki gündür 38+2 yim ne nişan nede su yok hafiften karın ağrılarımda başlıyo yalancı sancıda olabilir ama
elifffff Sefanur gitmek istiyorum aslında için rahat değil baya sancim var acilmam var mı merak diyorum şimdiye kadar hiç kontrol etmedi doktorum ama birde erken mi acaba biraz daha sancılı evde mi çeksem dedim 😀 ne kadar zormuş
ozgeya elifffff dinlenince,uzanınca uyuyunca vs geçmiyorsa gerçek doğum sancısıdır,ama geçiyorsa yalancı sancıdır.ben de ayırt edemem sanıyordum ama gerçek sancılar başlayınca çok net anladım 😊
Zeynozeyyo Ya bende 35+3 üm öyle aşağı taralarıma vuruyor ki birde karnımda kıvrıla kıvrıla geziyor hafif hafif adet sncısıda vurmaya basladı son zman lar bunlar normal mi acaba sizde yasıyormusunız