Cicekkkk Kızlar çakmak erdem hastanesinde nst ücreti ne kadar giden varmı ? hastane bilgi veremediğini söylüyor
Cicekkkk Tuncflz artık doktor nat den sonra muhtemelen daha sık çağırıcak hem muayne hem nst mi vericez
leylanne Cicekkkk merhaba. Ben dr 6+4 haftalık gebeyim. Çakmak erdem hastanesine gitmek istiyoeum. Doktorunuzdan memnun musunuz? Doktor seçemedim de
Cicekkkk Kuzeyinannesi0660 amin inşallahh 😍 bu arada artık daha sık çağırıcak funda hanım ama hem muayne hemde nst ayrımı ödüyoruz
Kuzeyinannesi0660 Cicekkkk 34 ten sonrna beni her hafta çağırmaya başladı bir gidişte ödüyorsunuz 10 gün geçmeden önce gideceğiniz için muayene ücreti değil sadece nst Ödüyorsunz diğer Hafta gidişte yani bir hafta muayene+nst ücreti, diğer hafta sadece nst ücreti
Cicekkkk Kuzeyinannesi0660 anladım daha iyi o zaman yoksa gerçekten bu devirde zorlardı normalmi sezeryanmı sizin😊
Kuzeyinannesi0660 Cicekkkk haklısınız valla zorlardı diğer türlü :) benim normal görünüyor şuanlık ama bakalım aksilik çıkmazsa. Yarın da kontrol var bakalım ne diyecek :) sizin nasıl olcak belli mi
Cicekkkk Kuzeyinannesi0660 henüz belli değil normal doğum çok isterim ama çokta korkuyorum haftaya kontrolüm var ilk defa nst ye giricem ve ilk defa çatı muaynesi yapıcak oda nasıl olur bilmiyorum 🥲
Kuzeyinannesi0660 Cicekkkk hiç kasmayın kendinizi acı olmuyor pek yani anlattıkları gibi değil bence zaten funda hanım çok anlayışlı tatlı biri o an anlamıyorsunuz bile acısını. Zaten 10 sn falan sürüyor
Cicekkkk leylanne evet tavsiye ederim bende bir çok hastane ve doktor değiştirdim açıkçası funda hanımda kaldım en son ve onunla devam ediyorum çok memnunum😊