DuyguAytan34 Bebegimin burnu tıkalı balgam var cok sık öksürmeye başladı hastaneye gittim antibiyotik verdiler cok korkuyorum cigerlerine iner diye ne yapmam lazım bu durumu yaşayan varmı
Marshmallow1 DuyguAytan34 merhaba nasıl oldu bebeğinizin durumu benim de bebeğimde öksürük başladı daha doktora gidemedim, burunuma damla damlattım sanki biraz açıldı gibi oldu
DuyguAytan34 Marshmallow1 kuveze yatırdılar canım zatüre başlangıcı olmuş oksürüyosa götür ciğerlerine inmesin
Marshmallow1 DuyguAytan34 ay kıyamam ya kaç gün ayrı kaldınız yavrunuzdan😥 biz de bugün gittik domuz gribi salgını varmış
DuyguAytan34 Marshmallow1 şuan hayla yatıyo canım 3 gün oldu 10 gün yatar dediler inşallah bi an önce iyleşir de 10 gün sürmez
Serap-Yigit Merhabalar DuyguAytan34 merhaba bebeğiniz hastaneden çıktı mı. Benim bebeğim de çok öksürüyor 40 günlük oldu. Bir kaç gün önce götürdüm bir şey yok dedi aöa şimdi öksürük başladı çok korkuyorum
DuyguAytan34 Serap-Yigit öksürük olunca ciğerlere iniyomuş ihmal etme öksürük kızımı zatürrye cevirdi bu salgın dan etkileniyolar cok dikkat et