Evremada Konu kayinnvalide,cinsellik degil ilgi cekmiyor farkindayim ama cok canim yaniyor başına gelen varsa lutfen yazsin 30 haftalik hamileyim.3 haftadir karnimin sag tarasi kaburga altimda belirli bir yer surekli igne batmasi oluyor ve gecmiyor derim cok hassas orada sanki bir suru igne batiyor derime.Bugun farkettim kirmizi noktalar belirmis kilcal damar catlamasi gibi dr uma sordum net birsey demedi nasil gececek???neden oluyor?
Gulsummldr Evremada içten çatlama başlamış olabilir mi acaba? Benmde kaburga altında batma oluyo ama. Bebek oraya kaçıyo. Hareketleri bu haftalarda rahatsız ediyo artık. Ama kızarıklığı bilemedm
FtmBkn Evremada canım ben bebek hareketlenmeye başladığımdan beri o sancıyı yaşıyorum kaburgama baskı yapıyo doktora göründüm o söyledi..ama kızarıklığı bilemedim inşallah önemli bi durum yoktur 🤷🏼♀️
Tutim Evremada bende 26 haftalık hamileyim benimde senin gibi sadece sol tarafımda batmalar oluyo otururken özellikle doktoruma sordum normal dedi ama bende kızarıklık yok sen yine de tekrar tekrar sor Canım zor bir agrı bilirim acısını 😕
busra_cnplt Bende 30. Haftami yeni bitirdim bendede mideme batma oluyo bide gogus kemiklerime baski.ama bana cocuk buyuyo kapladigi yer fazlalasiyo dediler annemde kayinvalidemde hep olmus yani.kizarmasida belki deri genislemesindendir catlaklar gibi yani
Beyruha Benimde sağ tarafımda batma var , bebek büyüdükçe oraya baskı yapıyor , hatta yatamıyorum oturamıyorum orayı rahat ettireyim derken belim ağrıyor. Normal yani böyle şeyler ama sizin kızarıklık varmış sebebini bilemiyorum. Benim yaşadıklarım böyle
guluzarozgenc Benimde sag tarafimda olurdu batma kendimi geriye vererek otururdum hemde haftalarca sürdü doktora sordugumda bebegin ayaklari baski yapiyor dedi bi sonraki gidisimde yine sordum bebek büyüyor hareketleniyor normal dedi, ustelik orda kizariklik da vardi yani icini ferah tut arkadasim, kontrole gidince sorarsin doktoruna yada arayip sor bekleyemezsen hic telas stres yapma
Ruzgarr Evremada benimde çok oluyordu o kısımda agri ama bebek büyüdüğü için yeri daraldığı için ve hareketlerinden dolayı olduğunu anlıyordum.ama herhangibir kızarıklık vs. yoktu