Deryadeniz63 Mrblar 23 haftalık olduk bugün ara ara rahmime sanki tekme atar gibi oluyor aynı durumu yaşiyan varmi 🫶🏻~~~~
RehoGelin Deryadeniz63 aaayy bazen öyle arka arkaya vuruyor ki sanki ayağı çıkacak aşağıdan gibi hissediyorum 😂😂
Sibelemreemre Deryadeniz63 22 .6 benimde surekli alt tarafa vuruyo hemde gece sabaha kadar doktorum ayakları orda ve ogluşum çok hareketliymis zorlayac seni dedi dönene kadar
Seydo54 Benimkide hep asagiya vuruyor az yukari vur oglum diyorum yardi asagisini mübarek 🤣🤣🤣 23 haftaligim bende
Deryadeniz63 Mesdeniz normalde yukarıda olması gerek benim bebiş kız acaba kızlar da mı öyle oluyor diye düşünmüyor değilim 😅
Sibelemreemre Deryadeniz63 valla bu 3 cu gebelegim 2 kızımda doğuma 1 2 hafta kala dönmüştü inşallah bu erken döner çünkü hiç rahat değilim kafada tam göbek deligimin sağ tarafında aşağı vurunca göbeği de zorluyor geriliyormu artık napiyo bilmem
Seydo54 Ne zaman yukari cikicaklar,ikinci gebeligim ilkinde sanki böyle degildi yaa 6 sene gecti hatirlamiom ki🙈😆
Deryadeniz63 Sibelemreemre benim ilkimde böyle yaşamadım diye hatırlıyorum ayrıca çalışıyorum ani baskı yapınca korkmuyo değilim 😅