haticey4 Burciin19 Tuğba kuğu sayfası. Kesinlikle tavsiye ederim ürünleri organik ve kaliteli. Ben 2020 de kızım için yaptırmıştım şimdi doğacak bebeğime de yaptırmayı düşünüyorum:))
Tkaraa1 Burciin19 merhaba kucağınıza almak nasip olsun bebişi 🤲🏼 Ben instagramda bir blogger tavsiyesiyle @defneebaby sayfasına yaptırıyorum çok ilgili bir sayfa aklınızda bulunsun bir girip bakın isterseniz 🥰
Elifkorler_16 Burciin19 instgram da annelikalbimde diye bir sayfa var 1 ay içerisinde siparşiniz elinize ulaşıyor kesinlikle tavsiye ediyorum gönderdikleri kumaş o ladar güzel ki gerçekten önerebileceğim en iyi sayfa
Burciin19 haticey4 evet biliyorum o sayfayı hiç aklıma gelmemişti oğlum için nevresim bakmıştım tekrar bi bakayım teşekkür ediyorum 🥰
guzelanne01_ babyboymomm canım bende yaptırıyorum 530 dedi 11 li takım ve yastığı ile güvenilir değilmi
Flyderndkk derin1derin ya bayıldım 😍😍 bende nasipse Derin koyacağım kızımın adını. Ne kadara yaptırdınız acaba? 😊
derin1derin Flyderndkk yaaa çok sevindim buna 😍 650 tlye yaptırdım fiyatı biraz yüksek ama nakış işleme, battaniyesi falan çok güzel yumuşacık
babyboymomm guzelanne01_ güvenilir ne gösterdiyse o geliyor ama ne kadar kaliteli dersen çok çok değil ama zaten bu ürünler çok kullanılmıyor
nergismom Burciin19 tasarım_tashla_adosh sayfasına bak çom güzel hastane çıkışları var ben orda yaptırdım