anakuzusuu Kızlar selam. Sabahtan beri çok kötüyüm yataktan kalktığımdan beri sürekli kusuyorum. Ne yediysem çıkardım. Allah için bana bir şey söyleyeyin onu yiyeyim midem boşken de uyuyamıyorum 🥺🥺😢hiç bir zaman bu kadar kötü olmamıştım
Aaaysee anakuzusuu ben midem bulandığı zamnlar yoğurt yiyordum sanki tutuyodu biraz soğuk yoğurt içine birazda salatalık doğra azda olsa tok tutar canım birde tuzlu çubuk kraker bastırıyor iyi geliyor
Aaaysee Zeynepzeynepm belki onlardan değildir yani bende çok gaz sorunu yaşıyorum ama yoğurt yapmıyor
Melekg Zeynepzeynepm hem nasıl zormuş oğlumda okadar rahattım ki bunda ölüyorum 15 haftama gircem az da olsa rahatladım boğuluyorum kusarken zahide yetiş demişti ayvayla Türk kahvesi ciğ serpip yiyordum hamileyken diye gerçekten işe yarıyor tadı da cok güzel
anakuzusuu Rumuz123456 bu kadar kötü olmadım hiç. Günde 2 kere falan bulantım olur direkt kusardim sonra rahatti bir tık. Ama bugün mahvoldum ya midem bomboş ne yediysem çıktı geri böyle devam ederse gideceğim doktora
Melekg Drlar hiç bişey yapmıyor ki kaç kere gttm serum takıyorlar 2 saat iyi geliyor sonra yine devam Dr prilam Die ilç yazdı oda bnde işe yaramadı
BadoDe anakuzusuu tuzlu çubuk kraker derler yada tuzlu sarı leblebi midenin suyunu alır bulantıyı bastırır.