Helinrooj Arkadaşlar 4 buçuk haftalık hamileyim şimdiye kadar hiç kan lekesi görmedim ama bugün gördüm korkmalımiyim ne yapmalıyım 🥺
Citlembikk Helinrooj canım daha çok yeni yerleşme kanaması olabilir ama devam ederse ve artarsa doktora git göster
_edakrsu22 Helinrooj doktorun numarası varsa ara yada mesaj at o sana söyler normal yada değil diye ama büyük ihtimal yerleşme kanaması sen yinede ihmal etme
Bahar2210 Helinrooj benimde olmuştu doktora gittim kese gozukmemisti progestan verdi kanamam ona rağmen cogaldi 2 gün sonra tekrar gitim hem keseyi gördük hemde anlattım kanamanın artığını duphoston diye ilaç verdi şuan 5+6 dayım kanamam bitti şükür ama ilaçlara devam ediyorum
Zynp-1 Doktora gittin mi bilmiyorum ama yenisin zaten yerleşme kanaması olabilir ama bence hem keseyi görmek için hemde eğer ki devam ederse bu kanama mutlaka doktoruna görün
Helinrooj Zynp-1 doktora gittim keseyi gördü ama bebeği göremedi ilk defa oldu böyle bişey korkmalı mıyım
Zynp-1 Helinrooj görmeyebilir birkaç gün daha bekle öyle git canım kanama hala devam ederse hemen acile git
Helinrooj Citlembikk gittim dün gittim en son herşey yolunda dedi 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi
Citlembikk Helinrooj sen yarın mutlaka doktoruna ulaş göster canım bi baksın bazen erken tedbir en önemlisi
Helinrooj Bahar2210 kırmızı değil ama kahverengi görüyorum bugün normal mi progestani iki gündür kullanıyorum