Herkese selam! Burada hikayemi paylaştığım şu anlara inanamıyorum gerçekten. Çok şükür ben de kavuştum bebeğime. Darısı hepinizin başına. Biz normal doğum bekliyorduk. Bebeğin gelişi, benim az kilo alışım, ödemsiz oluşum vs gibi tüm etkenler normal doğuma elverişliydi. Ben de bunu tecrübe etmek istiyordum. Son haftalarda haftada 1 doktora gidiyorduk. 39+1 de gittiğimizde hala herşey yolundaydı. Beklemeye devam edelim dedik. 40+1de perşembe günü muayenemiz vardı. Doktor suyu azalmış suyunu beğenmedim dedi. Bekleyemeyiz dedi. İstiyorsan suni sancı ile başlatalım veya sezaryen dedi. O sırada sezaryene karar verdik. İçim pır pır oldu. Ne yalan söyliyim bir korku kapladı. Hemen eve gidip eşyalarımızı aldık hastaneye geçtik. Akşamüstü epidural sezaryene alındım. Şunu söyleyebilirim ki keşkeee daha önceden sezaryen olsaymışım. Nasıl girdim çıktım anlamadım. Toplamda 40 dk falan sürdü. Evet hissediyosunuz ama hissettikleriniz asla rahatsız etmiyor. Bebeği alırken sana bastırıcaz dediler.hemen çıktı bebek. Herşey yolunda gitti. Zaten ilk gün uyuşukluk ve sık yapılan iğnelerden kolay geçiyor. Yürüdükçe açılıyorsunuz. Benim 3. Günüm hafif kambur yürüyorum kalkınca. Yürüyünce düzeliyorum. Hiç önemli değil. Herşey yolunda ilerledi ya daha nolsun. Hepinize böylesi kısmet olsun dilerim.