Tugbakk Tgcccc Kullanman gerekli 3 ay boyunca doktora gittiğin zaman soyle yada eczaneden de temin edebilirsin ama mutlaka kullanman gerekir canım. Henüz geç kalmış değilsin korkma ama mutlaka al
TeoMom Tgcccc Bana da başka bir şey yazdı ben sonra kaybettim kağıdı bu ilacı aldım kafama göre doktorum da sorun değil hepsi aynı zaten dedi alabilirsin bence
Sinemliiii Tgcccc bence derhal başlamalısın herhangi bir folik asite bebeğin beyin gelişimi va için çok önemli
AysenurS_ Banada vifolic yazdı onu kullanıyorum Folik asit omega 3 vitamin ve minarel içeren bir ilaç
gizemakay Folafect prntl kullanıyorum 4. Aydan beri. Sizlerin folik asit ücretleri nedir ? Bizimki 250 tl gibi bir şey. Aylık vitaminlere giden para 700 tl yi geciyor sizinde öylemi ?
Tgcccc gizemakay valla bana doktor daha bişey yazmadı cunku doktora henuz gitmedim😂 ne yazcak bilmiyorum ama herkes ozel ilac folidays al demis 100 tl baktim oda
gizemakay Tgcccc baslarda bende onunkullanıyordum sonra omega iceren folik asit verdi 😅 dünya para gidiyor vitaminlere 😅
EdaZehra AysenurS_ doktorum folicus plus vermişti. Hamilelikten önce yaklaşık 7-8 ay kullandım. Hamileyken 3. Aya kadar kullandım