Elfgny Gamzeobt evet inşallah bugün çatı muaynesi oldum çatım uygunmuş bebekte kanala girerse normal olucak 🙏❤
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gamzeobt simdilik oyle gorunuyo doktorum oyle soyledi zaten bende normal istiyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Elfgny kaçıncı haftada çatı muayenesi oldunuz 38 haftalik hamileyim daha cati muayenesi olmadim
Sinemm Bende 36+3 um normal doğumu bekliyoruz bakalım hayırlısı kanala da girmeye başlamış çok korkuyorum ama herşey normal gözükürken sezeryan demek istemiyorum en azından denicem 🙂
mserif 36+6 yım ben de.onumuzdeki hafta buyuk ihtimal çatı muayenesi yapacak doktorum. korkudan içten içe normal doğuma uygun değilsin demesini istemiyor değilim 😊 hepimize hayırlı doğumlar sağlıkla gelsin bebeklerimiz
MiracAlpinveUmutunAnnesi Elfgny benimde tam 38 bgun canim ama yapmadi vardir bi bildigi herhalde 39da yapar belki belki hic yapmaz bazi doktorlar yapmazmis
Allyelif Candantasdelen bizde aynı durumdayız 39 uz 2. bebeğim gerçi dr. kanala girmiş bence gelir yakında dedi ama hala tık yok.. sizin doktorunuz açılma fln var mı diye baktı mı hiç?