Eluf Ebruerdi59 bende devlete gidyom hep ama sen istersen veriyor istemesen vermiyor yani istcen canim
Serapp777 Ebruerdi59 ben henuz 8 haftalıgım 2 kere esengul hanıma gittim baska dr gitmedm kendısı cok tatlı herseyı anlatıo takıbı vs cok iyi benı sadece bı hastanede olmaması biraz dusunduruyo değiştirirsem bu yüzden olur
Ebruerdi59 Serapp777 hastanede olmayışını bence dert etme derim çok yakın zaten hastaneye. 8.ayımdayım ilk Esengüle gittim halada devam ediyorum. Çorluda mı yaşıyorsunuz
Serapp777 Evet Çorludayım optımed e hc gtmedm blmıorm ondan sanrm cekıncem tandgm herkes vatan da dogurdu guzel bi ekıplerı var onu bılıyorum
Ebruerdi59 Serapp777 Tekirdağ yaşamdaydı ilk doktor sonra çorluya geçti kendi kliniğini açtı. Doktor nereye biz oraya gittik. Tabi senin içine sinen neyse oraya git
HanifeAhmet Ebruerdi59 bende doktorumdan istedim ama ultrason kağıdına artık sığmadığı için veremediğini söyledi belki ondan kaynaklı olabilir mi 34+6 ydık gittiğimde
HanifeAhmet Ebruerdi59 hadi ya devlet hastanesi gerçi ne bekliyorum ki kandırılmışım resmen gerçekten bana öyle dedi
Serapp777 Ebruerdi59 bılıorm kuzenım Corludan Yasama gıttı onun için orda dogum yaptı Bende direkt gebelıgımı ogrenır ogrenmz ondan aldm randevu bakalım surec daha yenı basladı bnm ıcın sağlıkla hayırlısıyla kavusun bebısınıze 🙏🏻
sirikocum12 Ebruerdi59 doktorumun kendı muaynesi var oraya gidiyorum ben ilk ulyrason kagıdı vardı snra a4 buyuklugunde 4 tane bebegın resmını bastırıp verdi
Selinms Ebruerdi59 ben ozel klinige gidiyorum istedim cikti cihazi yok malesef mail aticam siz kendiniz cikartabilirsiniz dediler
Mucizebebek2 Ebruerdi59 ilk kontrole devlete gittim vermedi özele geçtim renkli resmini bile veriyo özel hastanenin vermemesi bi tuhaf