AylnCllz Kızlar hangi park yatak modelini önerirsiniz? Çok kararsız kaldım ben anne yanı olması önceliğim.
Harikuya_Su Elele madre anne yanı aldık canım bizde hatta 11.11 indirimlerinden yararlandık 2100 e felan geldi gayet güzel büyüklüğü kalitesi dokusundan bile fark edersiniz uzun yıllar kullanıcam gibi 😁
Harikuya_Su Zuzu6901 hepsiburada da içinde yatağı yok ama ayrı alınabilir geşen yatağı beğenmeyende varmış sanırım ☺️
Papatya24 AylnCllz Ben Holmer kids markasından aldım daha önce duymamıştım Alman markasıymış yorumları çok iyi hepsiburadada 1850 tl trendyolda falan da var anne yanı olanlar içinde fiyatı en uygun olanlardan daha bebeğim doğmadı ama kurduk baktık kaliteli duruyor baya. Yatak dahil değil ayrıca sünger yatak aldım Noxx marka hepsiburadadan yine onun da yorumları çok iyiydi 189’a aldım onun kalitesini de beğendim bi Yataş kadar değildir belki ama bence yeterli. Park beşiğin tam adı Holmer Maxi comfort coolstyle anne yanı deluxe kumaş cibinlikli oyun parkı
tudux Yoyko 8+1 haki rengini aldım , içine de yataş twiny yatağından aldım .Şu an iyi gibi duruyorlar ama Henüz bebeğim doğmadı için kullanma fırsatım olmadı 😊
babyboymomm Elele madre aldım yatağı içinde geliyor kendi sitesinden alınca 1 gün içinde teslim ediliyor daha kullanmadık ama en çok tercih edilen o ve yoykoyduu benim tercihim eleleden yana oldu kaliteli
Harikuya_Su AylnCllz biz odamıza uysun diye gri siyah aldık ama açık renk alanlarda memnundu yorumda kendi sitesini bilemiyorum ama hepsiburada dan alırsanız iade değişim kolay oluyor beğenmezseniz farklı rengiyle değiştirirsiniz canım ☺️