Bynbetul Ebratc Ayyyy ay ay maşallahhh 😍😇 Kavuştaya az kaldı😇❤️ allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım isim çok güzel 🧿🧿
Bynbetul Aysenuribrahim-42 Ali ismine bayılıyorumm😍😍 Sağlıkla gelsin minik uğur getirsin bereket getirsin inşallah🤲🏼🥰😍
Aysenuribrahim-42 Bynbetul inşallah canım ♥️ Rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 🥰🥰
elifcicek_07 Valla düşünemiyoruz. bizde kız olsa netti ismi belliydi ama erkek olduğunu duyunca katiyen karar veremiyoruz şimdilik Doruk yada iki isim Doruk Han ama hala bakıyoruz benim içime sinmedi. Aren çok güzel ama abim koydu çok hoş anlamları var.
Bynbetul elifcicek_07 Anladım canım isim bulmak ciddden çok zor ver çocuğa yaraşır isim olsun diye çok araştırıyoruz. Hayırlısıyla gelsin sağlıkla gelsin inşallah.🌸
nez10 Bynbetul ikizlerimde oğlumun adı Oğuzhan olacak soyadımız da oğuz babasının adıyla da uyumlu olsun istedim😌
bahararz Bynbetul teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız kuzularımızı 😍
Lucy Bynbetul Benim ilk oğlumun adı Kuzey Emir , Nasip olursa kardeşinin adı da Atlas Ege olacak İnşAllah 🥰🧡