Bynbetul denizarenmom Yaaa😍 Aren ismi çok güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️🤲🏼
Bynbetul Yagmur_277 Han ile biten isimler çok hoşuma gidiyor gerçekten 😍 Çok güzel bir isim canım sağlıkla büyüsün inşallah😍❤️
Aselsmoms Bynbetul Göktuğ ,Alptuğ ,Alphan, Alpay, Altay, Göktürk Gökalp,BaturAlp ,Barlas , bunları çok beğeniyorum ama daha karar veremedik 🥹🫶🏼
Bynbetul Aselsmoms Hepsi g Aselsmoms Hepsi güzel ama favorim Altay oldu❤️🧿 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımm😍❤️❤️
Bynbetul SebnemRasit Bir ara çok aklımda olan isimm😍❤️ med cezir izlerken çok hoşuma gidiyordu hala da severim adı gibi yaman bir çocuk olsun inşallah 🤲🏼🥰❤️
Begumhan SebnemRasit Benim oglum 2,5 aylik suan dogumdan once aklimda iki isim vardi biri Yaman digeri Poyraz adini Yaman koyduk bu arada bende Medcezir hayraniydim hem adi gibi Yaman oglan olsun istedim malum devir zor hakkini arasin ismiyle yasasin.
Bynbetul Melegm0523 Efe ve and isimleri çok hoşuma giderdi adıyla büyüsün sağlıkla hayırla kucağınıza alın inşallah canım😇
girl_boy_annesi Uhuvvet Amin Allah razı olsun canım🥰 senin yorumunu da gördüm Muhammed Emin erkek kardeşimin ismi Rabbim gönlüne göre versin 🥰🤲🏼
Burcuuuuu Bynbetul ilk oğlum Asaf buna asıl ya da Göktuğ dusunuyroum ama eşim karar verecek ben asafi koymustum 🤗