Eleven11 21+4 deyim bugün hiç hissetmedim kendi kendime kuruntu yapıyorum iki kaybım olduğu için bişe olmamıştır dimi yardımcı olabilir misiniz lütfen
dilan9900 Eleven11 Bende 24+4 üm 2gündür bende gündüzleri çok hissetmiyorum zorlayınca belki ama göbeğime bi kumanda koyup izliyorum
fdm12 Eleven11 bende o haftalarda ayniydim her zaman uyanık değiller uyuyolar biri demişti o haftalarda uyku düzeni değişik oluyomus bende sormuştum hatta icim rahat etsin diye sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlettirmistim
2_kezannelik Eleven11 o haftalar da düzensiz olması normal canım korkma.Kacinci haftalarda kaybettiniz bebeginizi
esmaozdemir76 Eleven11 haftan daha çok erken canım düzenli hissetmemen çok normal içini ferah tut stres yaptıkça daha az hareket eder
Eleven11 2_kezannelik birin on haftalık birini altı haftalık pıtılaşma çıktı şu an iğne kullanıyorum ilk kez bu haftaları gördüm tedirginlik hiç gitmiyor
Yagmurrr98 Eleven11 Tedirginlik yaparsan hiç hareket etmiyor sakın kalıp soluna doğru yat bişeyler yeyip bu haftalarda düzenli hareket etmiyor diye biliyorum.
Eleven11 Yagmurrr98 tamamdır valaha insan sanıyor ki sürekli hareket edicek en azından deneyimli anneler sayesinde daha rahat hissediyorum yazdıklarınızdan dolayı ❤️🙏🏻