Nurbost Kızlar bizde kan uyuşmazlığı var. 28.haftamda iğne olacakmışım yani bir sonraki kontrolümde. Doktora sormak aklıma gelmedi. Özelde bu iğne ücreti ne kadar bilen var mı
Mavidunyamm Nurbost 1000-1500 lira arası. Devlet Hastanesi’nde ücretsiz yapabilirsin. Hemde hiç birşeye gerek yok iğneyi de onlar veriyor 🙂
Emresra61 Nurbost özel takipliyim bende. Özel hastanede doğum yapıcam Allah ızın verırse . Ikı kere oldum kan uyuşmazlığı ıgnesını . Reçeteyle ıkısını de 200 lıra verdım aldım reçete yazılmayınca pahalı oluyor .
aysegulcemal66 Nurbost ben Uludağ üniversitesinde takipli hastayım reçete verdiler. Bir de her eczanede bulunmuyormus ayda bir farklı farklı eczanelerde satiyorlarmis ben 251 TL ye aldım devlet Hastanesi’nde de acil kısmından vurundum.
Nurbost Mavidunyamm 24.haftamdayım şimdiye kadar hep aynı doktora gittim. Sadece iğne için devlete gitsem aynı gün içinde yaparlar mı
Miran_56 Nurbost aynı gün değil önce kan verip test yapıyorlar testin sonucu eğer negatif ise iğne yapıyorlar 28. Haftada ben 2 hafta önce vuruldum ignemi devlette ücretsiz olarak
Mavidunyamm Nurbost yani sizden ve eşinizden kan alıp önce uyuşmazlık var mı diye bakacaklar. Veya eşinin ehliyeti varsa orda yazıyorsa ondan alınmaz. Sonra o sonuca göre iğne yapılıyor
yasemn33 Merhaba ben 7 haftalık kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadı bizde kan uyuşmazlığı varmış bilmiyorduk , iğneyi kürtajdan sonra yaptırmadım şu an 4 haftalık gebeyim sizce bşr sorun teşkil edermi
aysegulcemal66 yasemn33 tabi ikinci gebelikte düşük ölü doğum vs olmasın diye yapılıyor zaten o iğne doktorunuza kesin söyleyin