prenses_annesi12 Kızlar iki gündür gece gündüz durmaksızın bacak ağrısı çekiyorum bastan aşağı komple iki bacağım çok ağrıyor başına gelen varmı doktora gitsem bişey yapabilirler mi lütfen yardımcı olur musunuz
buseherek01 prenses_annesi12 bende de aynısı oluyordu uyuyamıyordum ağrılardan doktorum magnezyum takviyesi verdi canım
prenses_annesi12 Nazli777 evet canım hamileyim aradım doktorumu ortopediye yonlendirebilirim seni dedi
Aysegul123Defne prenses_annesi12 bendede oluyor sırt ayak eklem agrilari onun için suda cozulen magvital isimli ilacı yazdı doktorum onu içtiğim zaman rahatlıyorum icmeyince sızılar başlıyor sende kullanabilirsin tadında çok güzel limonlu sodaya benziyor
prenses_annesi12 Aysegul123Defne direk eczaneden alabilirmiyim yoksa doktorumun yazmasini mi beklemeliyim daha randevuma 2 hafta var canim
Acnogg4 28 haftalık hamileyim 2 hafta önce benimde aşırı bacak ağrım oldu. Sol bacağımı yerden kaldıramıyordum. Magnezyum kullanmaya başladım geçti.
prenses_annesi12 Acnogg4 bende kullnicam çünkü ızdırap gibi oldu ekstra bel fitigim var onun acisinida çekiyorum
Zeynepbebek23 prenses_annesi12 aynen benimde çok kötü ayak kol bel ağrım oluyor.Uyuyamıyorum resmen.Sızım sızım sızlıyor.16sı doktora gidicem bakalım ne söyleyecek🥺
prenses_annesi12 Zeynepbebek23 çok kötü bir aciya gecmis olsun canım rabbim şifa versin hepimize inşallah