Udu merhaba migrosta ipek markasinin bebek alt temizleme pamuğu var ya da e bebekte de varlar. Ben migrosta ki ipek markasinin alt temizleme pamuğu bu kullanıyorum hem uygun fiyatlı hemde toplu aldım Trendyoldan. Islak mendil daha hiç kullanmadık ogluma dolayısıyla pisikte olmadı benim kanaatimce. Zor olan bir tarafida yok , her ne kadar kimyasal yok densede inanmıyorum her gün her gün bacak aranızı ıslak mendil ile temizlediginizi düşünsenize tahriş olur bir yerden sonra bebeklerde de öyle bence. Evdeykne baş ucumuzde tuvalet kağıdı var pamukla silince onunla da kuruluyorum. Dışarı çıkarken de çantaya koyduğum bezlerin içine 3 yaprak kuru kağıt koyuyorum disarda da kurulayabiliyorum.. bence deneyin zor olan bir yanı yok, bir öneri daha günlük kullanacahiniz kadar pamuğu ufak bir saklama kabına koyup pamuklari islatabilirsijiz ( vicik vıcık olmayacak şekilde) ben o saklama kabinida peteğin üstüne koyuyorum sıcak sıcak siliyorum. Tabiiji pamuklari gün icinde kullanacağım kadar koyuyorum yoksa gunkerce içinde durması bence sağlıklı olmaz diye