Sabihanur1 Mystery76 ya ne güzel Allah banada nasip etsin böyle güzel sonuçlar inşallah sağlıkla alın bebişinizi kucagınıza 🌸bende sonuc bekliyorum
Mystery76 mysweetbabyy herhangi bir risk yok değil mi çok teşekkür ederim şimdiden doktorlar çok korkutmuştu kol ve bacak kısalığı var diye down sendromu olabilir demişlerdi
Aylnkrt Mystery76 Bacak boyu mu kısa görünüyordu sizde de ? Bende şuan 16. Haftamdayım. Geçen haftaki kontrolümde bacak boyu fl bir hafta geriden görünüyor demişti doktorum takip edicez bunu her hafta demişti benimde aklıma takıldı açıkcası.
momofatlas34 Bende aynı firmaya yaptırdım bende de yüksek risk saptanmamıştır yazıyordu. Sorun yok canım temiz çıkmış 💕
momofatlas34 Mystery76 benim eşim dolaylı yoldan sağlık sektöründe, çok fazla tanıdığı var firma güvenilir diye önerdiler. Rakam olarak bilemiyorum ama için rahat olsun bu dna testleri oldukça güvenilir. İkili üçlü test gibi değil 🌸
Mystery76 Aylnkrt bacak ve kol boyu kısa evet 1 hafta bir gerilik var doktorum down olabilir demişti test yaptım şükür temiz çıktı eşim uzun boylu ben 160 bana çekmiştir belki diyorum 😞
Aylnkrt Mystery76 ne güzell Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kaçıncı haftanızdasınız 😊