Mervetnl Kızlar aranızda belediyelerin bebek bakım çantasına başvuran var mı? Bursa veya çevre illerde?
Smyye1B Mervetnl Kocaeli Kartepede yaşıyoruz Pudra biberon emzik emzik askısı diş kaşıyıcı suluk emzirme önlüğü çanta ve mektup vardi
Ozgeomur Mervetnl başka ildeyim sosyal medyadan yazdım öyle bir yardım yapmadıklarını söylediler. Zaten yapsalar şaşardım 🙄😁😁
Elfsndkl Ayse_3434 Bende istanbulda oturuyorum esenyurtda başvuru yaptım doğumdan sonra eşim bi kaç belge bırakıp öyle onlar gedirecekmis sizin de mi öyle olmuştu
Mervetnl Şartlar neler peki biliyor musunuz? Birde bu çanta gibi bişi veriyorlarmış şampuan vs oluyormuş içinde.
Ayse_3434 Elfsndkl yok benim belge falan verilmedi sadece telefondan başvuru yaptım değerlendiricez dediler gelip evime bakıcaklarmış
Nuray08 Bunu bende merak ediyorm xanta bursada da veriliyormu acaba veriyolarsa faydalanmak isterim bende
Mervetnl Nuray08 bende Bursa’da araştırıyorum 🥰 Bir haber alırsak birbirimizi haberdar edelim o halde belki bilen bir annemiz çıkar buradan da 🥰
Elfsndkl Ayse_3434 ben gidip başvuru yaptım . Doğumdan sonra getirmem gereken belgeler varmış ondan sonra biz size getiriyoruz dediler
Defnem_26 Allah Allah bi çanta hediye icin eve niye gelip bakiyorlarsa görümcem yalovada ayni binada iki kişi dogum yaptilar başvuru falanda yapmadan çanta icinde hediyeler gelmis battaniye yeni doğan takimi şampuan vs..
Mervetnl Defnem_26 sanırım bazı devlet hastanelerinde doğumdan sonra ebeler getiriyormuş eğee görümceniz devlette doğum yaptıysa onunla alakalı olabilir mi 🥰
Defnem_26 Mervetnl evet kendisi devlette yaptı ama komsusu özelde yaptı sanirim belediye takip edip gönderiyor 😊