2022Mom2022 Kızlar hiç tecrübem yok bana güzel sütü damlatmayan biberon tavsiyesi verirmisiniz bir tane yeterlimi yada ne tür oluyor detay verin işte
benimmdunyamm 2022Mom2022 valla ben bir tane 150 ml wee antikolik biberon aldım birde küçük 30 ml almistm ama doğduğundan beri antikolik kullanıyorum tüm gazı topluyor ben memnunum fazla para falan vermedim
Simya 2022Mom2022 ben aventin yenidoğan biberounu aldım 125 ml olan birde 260 ml olanı aldım ilerisi icin, sağlıklı gelşyo bana animin eşleri de kullandı sıcsk suya kaynatmaya filan cok dayanıklıydı plastiği güvenerek aldım o sebebten
yinehamile 2022Mom2022 ben kızıma doğmadan weebaby antikolik biberon aldım ama gaz yapiyordu, daha sonra Nuk natura sense’ye geçtim, hava alan deliği olduğu için gaz sorununa falan çok iyi geliyor. Tecrübelerime dayanarak kesinlikle Nuk öneririm.
2022Mom2022 benimmdunyamm biberonlara birde gaz toplama özelliğimi var ay hiç bilgim yoktu iyiki sormuşum
berceste5155 2022Mom2022 bende lansinoh natural wave 160ml cam biberon kullanıyorum çok memnunum akıtma, meme reddi yapmadı ayrıca hava deliği mevcut
2022Mom2022 berceste5155 bu arada mililitresi fazla olanlar bebeğin ayı büyüdükçe kullanabilmesi için değilmi yani ikinci bir biberon almamak için hiç anlamıyorum o yüzden emin olmak istedim
berceste5155 2022Mom2022 mililitresi fazla olan biberonların delikleri de geniş oluyor o yüzden ileriki aylarda kullanılması daha uygun ama meme uçları ayrı satılıyor belki küçük uç büyük biberona takılabilir bir araştırın ben hiç araştırmadım