Ayse_3434 Nişan gelmesi çok mu olur yoksa az mı yani kanama şeklinde mi olur ilk gebeliğim az önce peçetede böyle açık kahve gibi leke vardı noktadan biraz daha büyük korkulacak birşey mi doktora gitmek gerekir mi
Ayfertufan Ayse_3434 Benim okadar az geldi ki anlamadım bile kılcal damar gibi incecikti peçeteye gelen sabah doğuma gidince anladım onun belirti olduğunu 😅
Dogukoo Ayse_3434 benim şeffaf sümüksü bişey geldi 2 gün falan bugun gittim rahmin yumuşadıgını 1 cm acıklık oldugunu söylediler muayeneden sonra da kan geldi acık kırmızı sümüksü oda
Ayse_3434 didem-pilav 36 haftalığım. Acaba yol gittim ondan mı oldu ben Avrupa yakasında oturuyorum şuan Anadolu yakadondayım
irosiva Dogukoo peki rengi neydi benim 2 gün önce iki nokta kadar pembe kan geldi peçeteye bu sabahta dediğiniz gibi sümüksü beyaz akıntı geldi gitmeli miyim doktora 33+2 deyim
Basakozbek Haftanız erken olduğu için sanki doktorunuza bilgi verseniz daha iyi olur gibi geldi bana irosiva
Dogukoo irosiva kanda gelmişse gitmeni tavsiye ederim haftan erken cünkü Bi bakarlar duruma göre erken dogum tehlike varsa ciger geliştirici falan vururlar