Annesininportakali53 Kızlar 36+6 haftalik oldum artık buzluga birseyler atayim diyorum yani misafirler için değil çünkü pek gelen olmaz herkese çok uzağız sadece aileden gelenler olur onlarda yabancı değil gurbette olduğumuz için doğumdan 1 hafta veya 10 gün sonra yanımda kimse olmayacak olurda ağrım vs olursa diye hali hazır da buzluga ne atabilirim?
Betul2626 Annesininportakali53 Ben yazdan barbunya bezelye domates biber vs attım Birde sigara böreği attım başka ne yapsam diye düşünüyordum
TeoMom Annesininportakali53 En güzeli börek canım sarma kek poğaça filan da koyabilirsin bunun dışında şöyle bir tavsiyem olur benim babam ve kardeşim uzun yol şoförü annem her zaman evde fazla yemek yapar onları sıcağı sıcağına kavanoza koyar güzelce kapatır soğuyunca da buzdolabına koyar direk hazır yemek ısıt ye
2022bebeki Annesininportakali53 Köfte,kavurma, börek, sarma,poğaça,fasulye nohut haşlayıp koyabilirsiniz👌
Annesininportakali53 Betul2626 sebze vs. Var dolabımda kışlık şeyler pratik olsun diye her kış attığım gibi şimdide attım ama ekstra börek ve yaprak sarması atsam kurabiye vs atılmaz demi
Skpln4660b Bende börek sarıp koydum fasulye pişirdim kıymayı kızartmalık köfte olarak yapıp koydum taze fasulye pişirip koydum Cook işime yaradı sizde elinize ne geçerse doldurun valla çok güzel oluyor
Annesininportakali53 TeoMom ay çok mantıklı kaynanami haftaya çağırırım da yapar bari 🤣 normalde her kış doldurduğum gibi dolu sebze türü şeyler dolabım annemde memleketten börek vs. Göndercek ben sarma sararım kek vs. Atılıyor mu kötü olmaz mı tadi
beyzzsenturkk Annesininportakali53 patlıcan hasladım taze fasulye attım nohut ve kuru fasulye haslayacagım acı ve tatlı biber attım ne olur ne olmaz yemeklerin altına babamlar da hamur isleri getiriyor zaten cok geleni gideni kabul etmeyi düsünmüyorum esime sipsak hazır olsa yeter bir süre
Annesininportakali53 beyzzsenturkk ben bunların hepsini her kış yapıyorum sadece hani börek sarma tarzı dışında kek türü şeyler atılır mı buzluga sizce
Annesihemsire Nohut kuru fasulye haşladım, taze barbunya direk buzluğa attım. Yeşil fasulye hazırlayıp koydum. Köfte hazırladım. Yaz meyvelerinden hoşaf yapacak şekilde doğrayıp buzluğa attım kendim için. Börek, poğaça, kurabiye koydum.
Annesininportakali53 Annesihemsire kurabiye kötü olmuyor mu bende geriye kalan herseyi yaptım annem börek göndermek onları aticam her kış zaten sebze yapıp yapıp atıyorum buzluga
Gizm16 Annesininportakali53 taze fasulye beyaz lahana sarması yaprak sarması sigara böreği pogoca dolma biber domates doğradım biber doğradım türlü karışımı koydum köfte elmalı kurabiye
elifcicek_07 Sarma yapıp koy ben çokça da aşerdiğim için sarıp sarıp koydum 3 tencereli oldu nerdeyse biri gelince de kolaylık oluyor hemen pişir ye tazecik oluyor tadı da
Annesininportakali53 elifcicek_07 ay evet asla unutmamam gerek onu kesin yapayım bari dogurmadan geriye kalan normal her kış attığım seyler var sebze yemekleri vs. Sadece sarma sarayım bari böreği de annem gondercek
EmineDefneGokce Annesininportakali53 ben kek poğaça kurabiye börek ve yaprak sarma koyucam canım Şimdiden vişne erik şeftali de koydum tabi hoşaf için
TeoMom Annesininportakali53 Ben de annemi bekliyorum gelsin biraz yemek yapsın😂 biz ancak kendimize kadar yapıyoruz😆 ben hiç atmadım ama duydum kek kurabiye atanı pek düşünmüyorum açıkçası gelen giden olursa kimse kusura bakmasın hiç misafir ağırlama durumum olmaz eşim allahtan eve öğlen 1 gibi geliyor artık o yapacak yemekleri
Annesihemsire Annesininportakali53 yok şimdiye kadar ben Bi sorun yaşamadım. Elmalı kurabiye yapmıştım. Çıkarınca 1-2 saatte ilk yapıldığı gibim oluyor