Kızlar sabahtan beri sol kasığımda sancı var durmadı ama çok şiddetli değil kafama takılan bebeğin hareketini hissetmiyorum kafam durdu resmen hastaneye mi gideyim direk biraz daha takip mi edeyim bilemedim 35+1 haftalığız daha 🥺

Cagmer bazen öyle oluyor tatlı bir şeyler yiyip biraz uzanın sakince çoğunlukla gündüz uyurlar gece hareketlenirler

Ilık bir duş alıp, tatlı birşeyler yiyip sakin bir ortamda sol yanınıza yatıp biraz dinlemenizi öneririm. Birazdan karın üzerinden dokunarak uyarabilirsiniz. Eğer yine hareketlenme olmuyorsa ben bir acile giderdim açıkcası eğer sağlık ocağı hastanemden yakınsa kalp atışını dinlemeye giderdim.İnşallah bir problem yoktur ve herşey normaldir.🤲🏻🌼

Cagmer çok uzun bi sure değil tatlı biseyler yiyin uzanın bu son haftalarda yerleri daraldığı için çok sık hareket etmezler bizde 33 haftalik olduk çok sık değil ama hareketleri sert oluyor

Cagmer korkma kuzum yorulduysan vs böyle olabilir veya o gün bebişin iyi gününde değildir güzelce bir düş al ılık göbeğine tut oda rahatlasın sonra çikolata ye ve uzan bak bakalım atacak mı azcık ta dürt

Evham yapmayin is yaptiginizda yada yorgun oldugunuzda oda uzun bir sure sessiz kaliyor. Istirahat edin tatli seyler tuketip dinlenin. oylebebek kalbi bir anda durmaz

Gidicem doktora ya içim rahatlasın strese girdim iyice

Ilık bir duş, tatlı bir şeyler sonrası sol tarafınıza yatarak dinlenin. Gün içinde 15 kez hissetmek yeterli. Paniklemeyin 🙂

Cagmer canım korkma,tatlı bişeyler ye sol tarafına yat,10tane tekme oldmu onu say ,yoksa doktorunla bi görüş

Ben 35+4 oldum ve dün aynı şeyi yaşadım ve korkarak hastaneye gittim, doktor dedi ki bazen 5 6 saat hissetmeyebilirsin panik yapma dedi. Günde 8-10 arası hareket yeterli dedi