Melinayinannesi Bugun 6+3 olarak ilk randevuma gittim fakat sadece keseyi gorebildik ne yaptiysak bebegi goremedik.Bu durumun henuz normal oldgunu 10 gun sonra tekrar gelmemi istedi normal mi sizce endiselendim cokca :(
Aaaysee Melinayinannesi bebekten kasıt kalp atışı mı? Keseyi gördük diyorsunuz çünkü yoksa kese var bebek olusmamış mı
Leylaates Melinayinannesi bende tam 6+3 de gittim keseyi gördü bebeği 2 hafta sonra geldi ben dayanamayıp 7+3 de gittim gördük kalp atışını duyduk endişenlenme normal
Nghnelms Melinayinannesi benim arkadaşım kadın doğumcu bana iki gün arayla 2 kez kan ver düzenli artıs olursa sağlıklı gebeliktir. Şimdi doktora gidersen canını sikarlar takmam desende takarsın boş yere gitme dedi. Sözünü dinledim 3 hafta doktora gitmedim. Hiç sıkma canını çok normal. Rabbim güzel haberler aldırsin inşallah sağlıkla kavuşun.
Melinayinannesi Leylaates insallah benim de oyle olur 🤲😔 eger o zaman da goremezsek mudahele edicez ac gelirsin dedi
Nghnelms Melinayinannesi sizden de razı olsun. Sadece azıcık sabır sonrası için herşeyin en guzelini Rabbim bize zaten yazdı ☺️