Seyda2676
Geç yumurtlama sonucu oluşan gebelik geç döllenme diye geçer. Yani örnek vereyim sen 5 kasım yumurtlama yaşadığını düşünürken 20 kasımda yumurtlama yaşadın ve o zaman döllenme oldu beklenen adette testler negatif çıktı ama 15 gün sonra pozitif çıktıysa geç döllenme oluyor işte

Seyda2676 şöyle anlatiyim ilk gebeliğimde ovulasyon testi ile yumurtlama takip ettim. Adetten 3-4 gün sonra hemen yumurtlama gördüm. Böylelikle erken döllenme oldu. Yani adetime 8-9 gün varken gebeliğimi öğrendim

1. Gebeliğimde de yumurtlama geç oldu adetten önce çıkmadı adet günü çok silik bi çizgi ile öğrendim 150 falan çıktı hcg. Ama ilk gebeliğimde hcg, adet günü 950 küsürdü . Daha da geç yumurtlama görenler var geç döllenme asıl onlar oluyor . Adet 4-5 gün geçiyor öyle pozitif çıkıyor

Kısaca yumurtlamaya bağlı

Esrauysal ya geç döllenme nasıl oluyor benim yumurtlamam adete 9 gün kala oldu ve değerlendirdik tabi ki adetim 4 gün oldu bugün gelmedi sadece bel agrısı var birde göğüs haasiyeti dün test yaptım negatif çıktı

Benim de şöyle oldu son adet tarihim 15 eylül uygulamaya göre 8 haftalık görünüyordu bugün doktora gittim doktor geç döllenme olduğunu söyledi 7 haftalıkmış adet tarihimi 24 eylül olarak değiştirdi

Bende adet olmam gerek günün akşamı idrarda silik çizgiyle öğrendim beta 43 tü ilk öğrendiğimde

Bugün doktora gittik 7 haftalık kalp atışını duyduk şükür ama dediğim gibi geç döllenme deyince biraz korktum ters birşey mi var diye ilk gebeliğim o yüzden tedirgindim

Seyda2676 bende 6+3 um bugun bebegi goremedik sadece kese var siz tam olarak 7.haftanizda mi duydunuz ilk kalp atisini

Seyda2676
        Bende de aynısı oldu canım artık sen 24 eylülü baz alacaksın son adet tarihi olarak bende de 10 gün geç döllenme olmuş

Melinayinannesi evet ben 7.haftada duydum ilk kap atışını hatta idrar kesem çok boş olduğu için bastırarak duydu o yüzden bana idrarını tamamen boşaltıp gelme dedi

Seyda2676 banada epey su icirdi yinede goremedi vajinaldede goremedi 2 hafta sonra da goremezsem mudahele etmek zorundayim dedi ama daha erken dedi

Seyda2676 canim haber et demistin cok sukur bugun bebegi gorduk kalp atislariyla 1 hafta geriden geliyor normalde 7 hafta ama 6 haftaymis 🤲