Geç döllenme Bedir arkadaşlar bilen var mı bir sorun oluşturur mu
Geç döllenme
Seyda2676 şöyle anlatiyim ilk gebeliğimde ovulasyon testi ile yumurtlama takip ettim. Adetten 3-4 gün sonra hemen yumurtlama gördüm. Böylelikle erken döllenme oldu. Yani adetime 8-9 gün varken gebeliğimi öğrendim
- Gebeliğimde de yumurtlama geç oldu adetten önce çıkmadı adet günü çok silik bi çizgi ile öğrendim 150 falan çıktı hcg. Ama ilk gebeliğimde hcg, adet günü 950 küsürdü . Daha da geç yumurtlama görenler var geç döllenme asıl onlar oluyor . Adet 4-5 gün geçiyor öyle pozitif çıkıyor
Kısaca yumurtlamaya bağlı
Benim de şöyle oldu son adet tarihim 15 eylül uygulamaya göre 8 haftalık görünüyordu bugün doktora gittim doktor geç döllenme olduğunu söyledi 7 haftalıkmış adet tarihimi 24 eylül olarak değiştirdi
Bende adet olmam gerek günün akşamı idrarda silik çizgiyle öğrendim beta 43 tü ilk öğrendiğimde
Bugün doktora gittik 7 haftalık kalp atışını duyduk şükür ama dediğim gibi geç döllenme deyince biraz korktum ters birşey mi var diye ilk gebeliğim o yüzden tedirgindim
Seyda2676 bende 6+3 um bugun bebegi goremedik sadece kese var siz tam olarak 7.haftanizda mi duydunuz ilk kalp atisini
Seyda2676
Bende de aynısı oldu canım artık sen 24 eylülü baz alacaksın son adet tarihi olarak bende de 10 gün geç döllenme olmuş
Melinayinannesi evet ben 7.haftada duydum ilk kap atışını hatta idrar kesem çok boş olduğu için bastırarak duydu o yüzden bana idrarını tamamen boşaltıp gelme dedi
Melinayinannesi
Hatta önce tam duyamayınca çok korktum ama şükür duyduk boşa telaş yapmışım
Seyda2676 banada epey su icirdi yinede goremedi vajinaldede goremedi 2 hafta sonra da goremezsem mudahele etmek zorundayim dedi ama daha erken dedi
Melinayinannesi belki sizin de geç döllenmedir
Seyda2676 ins oyledir 8.haftamda gidince anlicam o zamana kadar nasil gececek zaman bu sekilde bilmiyorum
Melinayinannesi hiç stres yağıp kendinizi üzmeyin Allah’ın izniyle herşey yolunda gider doktora gidince haberinizi bekliyorum
Seyda2676 çok tesekkur ederim tamam haber edicem ins guzel sonuclarla 🤲
Melinayinannesi amin amin inşallah 🙏
Seyda2676 canim haber et demistin cok sukur bugun bebegi gorduk kalp atislariyla 1 hafta geriden geliyor normalde 7 hafta ama 6 haftaymis 🤲
Melinayinannesi ayy çok şükür gerçekten çok sevindim senin adına senin de benim gibi bir hafta geriden